Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kampy w okolicy N.V. i Sibenika.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maria599@wp.pl
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) maria599@wp.pl » 16.03.2004 14:47

Wybieram się do chorwacji a przynajmniej marzy mi Dubrownik ale to co opisałeś jest też bardzo ciekawe może znasz jakieś campy o przyzwoitym standarcie no i oczywiscie nie drogie :oops:
A w ogóle gdzie moge znaleść ceny campów w Chorwacji
Pozdrawiam
Maria
jarwoj
Odkrywca
Re: :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarwoj » 16.03.2004 19:08

maria599@wp.pl napisał(a):A w ogóle gdzie moge znaleść ceny campów w Chorwacji
Pozdrawiam
Maria

Sprawdzonym przeze mnie miejscem jest http://www.camping.hr
goldek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) goldek » 17.03.2004 09:10

Nie mam danych o campingach z okolic Dubrownika, ale były omawiane na forum przeszukaj tematy.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 18.04.2004 21:40

Hej Krystek!!! Byłem w Zablacu już dwa razy po 14 dni. POLECAM Jak masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą
Pozdrawiam
mak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mak » 21.06.2004 20:15

Czy solaris i zablece sa polozone obok siebie.Ktory polecacie?
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 22.06.2004 07:51

mak napisał(a):Czy solaris i zablece sa polozone obok siebie.Ktory polecacie?

Właśnie planuję ruszyć w okolice Sibenika . Ponoć kampingi te są obok siebie. Solaris wygląda całkiem ok . O Zablace pisał mitamPróbowałem coś więcej dowiedzieć się , ale chyba rzadko zagląda na forum . Założyłem kilka dni temu nowy wątek na temat Zablace , ale bez odzewu . Trzeba będzie go podciągnąć ,żeby nie zginął :wink:
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 26.06.2004 14:48

Zablace to jakby filia Solarisu.Jest dużo spokojniejszy i kameralniejszy od Solarisu.Solaris to wg mojego skromego zdania taki kombinat Dużo hoteli hałasu a Zablace spokój i cisza.
Mariusz E
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz E » 03.07.2004 17:24

Hej ! Mitam, Twoje informacje o Zablacu są ciekawe. Gdzie mogę znależć jakieś zdjęcia i ceny?. A jak warunki sanitarne prąd itp?

Pozdrawiam

Mariusz :D
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 04.07.2004 19:27

Zerknij na post "prośba do mitama" tam wszystko znajdziesz co cie interesuje jak coś jeszcze to daj znać to coś poradzę
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 18.07.2004 10:53

Ile kosztuje ten camp. na solarisie 4 osoby samochód i namiot? Na dwa tygodnie. Z góry dzięki
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 18.07.2004 11:40

Gośka napisał(a):Ile kosztuje ten camp. na solarisie 4 osoby samochód i namiot? Na dwa tygodnie. Z góry dzięki

Policz sama.
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Kampy w okolicy N.V. i Sibenika. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies