Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kampor

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
olko73
Plażowicz
Kampor

Nieprzeczytany postnapisał(a) olko73 » 14.05.2014 17:52

Witam, czy może ma ktoś info o noclegach w Kampor na wyspie Rab. :hut: Czy warto się tam zatrzymać i ewentualnie jaka odległość jest do plaży Mel ? :?:
Ostatnio edytowano 10.06.2014 08:07 przez olko73, łącznie edytowano 1 raz
gosiczek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiczek » 20.05.2014 12:03

Witam Forumowiczów,

Z góry przepraszam jeśli zamieszczam mój post w nieodpowiednim miejscu - ale nie potrafiłam znaleźć innego ...

Ze względów losowych musimy odwołać wyjazd do Chorwacji na wyspę RAB, zarezerwowany dla 7-iu osób (możliwość pobytu - max. 9 osób)
Termin rezerwacji: 28.06-12.07.2014 (14 dni).

Szczegóły:
Wyspa RAB - miejscowość KAMPOR, 500m do morza
Apartament - 3 sypialnie z balkonami, kuchnia z jadalnią, 2 łazienki, taras z widokiem na morze i ogród.
Klimatyzacja, WII-FI i TV , oraz wyposażona kuchnia w cenie pobytu.

Moje ogłoszenie ważne jest tylko do 26.05. Więcej szczegółów i zdjęć doślę mailem.
Cena na voucherze za całą rezerwację: 1.287EUR. Moja cena 1.000 EUR, z czego przed wyjazdem płatne 227EUR (możemy przeliczyć na PLN), na miejscu u właściciela dopłata 773 EUR.
Przy siedmiu osobach cena za nocleg wyjdzie niecałe 11 EUR.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
Gosia: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone