Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kampor Potem Trogir Lub Ciovo Prosze O Sprawdzoneapartamenty

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SEJU
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEJU » 27.04.2005 12:39

Juz mam dosyc zastanawiania sie decyzja podjęta, za rok pojade przeciez zapewne w inne rejony Cro... jedziemy jak wyżej tj ja+Zona+córka (niecałe 4 latka) jednak chyba jak na I raz bysmy cos woleli zarezerwować

Poproszę o namiary na sprawdzone apartamenty w Kamporze oraz Trogirze lub Ciovo. nie wiem jak jest z dojazdami do plaż ale jesli cięzko (ponoć na Ciovo) :?: wolałbym w miare blisko celem podejścia pieszo i mozliwości wypicia piwka... :D

z góry wielkie wielkie dzieki

pozdr
Seju
Janek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janek » 27.04.2005 13:43

http://www.chorwacja-apartamenty.pl/okrug/villabella/
Opis na stronie zgadza się z rzeczywistością. Właściciele to starsze, kulturalne małżeństwo. Plaża (kamienie + żwirek, tuz przy ulicy) około 100 m. Do ładniejszej plazy w centrum Okruga Gorniego około 1 km. Poruszanie się samochodem po wyspie Ciovo jest raczej bezstresowe, z parkowaniem nie ma większych kłopotów, schody zaczynają się w momencie przejazdu przez Trogir - można stać w korku nawet 2 godziny.
Jeżeli skorzystasz z Willi Bella - pozdrowienia dla p. Darinki Gill. :papa:
Janek
SEJU
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) SEJU » 27.04.2005 14:05

OKI DZIEKI ALE ONI TYLKO OD SOBOTY DO SOBOTY WYNAJMUJĄ?
No i czy widziales apartament 2 osobowy i 3 osobowy w jakim byles?

moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jesli mozesz napisz i ew podaj mi swoj kom to zadzwonie lub napisze celem dalszych pytan

pozdr
seju
Zraja
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zraja » 28.04.2005 09:55

Seju!

Ja w drugiej połowie czerwca wybieram się z mężem i córeczką na Ciovo, Okrug Gornij. Kwaterę załatwiałam przez znanego na forum Vedrana, na tej stronie można znaleźć coś na taką małą liczbę osób www.naadriatyku.pl Tam gdzie my będziemy poza sezonem można przyjechać w dzięń, jaki Ci odpowiada, w naszym przypadku będzie to niedziela.

Pozdrowienia
Aśka

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone