Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kampingi w rejone sibenika

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mlody1598
Podróżnik
Kampingi w rejone sibenika

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlody1598 » 24.06.2007 11:23

Witam wszystkich!!!!
Szukam campingów w rejonie sibenika, słyszałem już o primostenie, ale nie cieszy sie on dobra opinia... Czy może ktoś pomóc??
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 24.06.2007 11:26

mlody1598 napisał(a):Witam wszystkich!!!!
Szukam campingów w rejonie sibenika, słyszałem już o primostenie, ale nie cieszy sie on dobra opinia... Czy może ktoś pomóc??

A gdzie to słyszałeś?
Bo jak dla mnie to jeden z najlepszych w całej Chorwacji...

PozdraV
J.
mlody1598
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlody1598 » 26.06.2007 10:14

Na stronie www.eurocamps.net większość osób wypowiedziała się negatywnie... Ale teraz szukam także campingow rejonie splitu, poszerzam obszar poszukiwań... Zainteresował mnie camping Baska Polje...
idas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) idas » 26.06.2007 10:39

W okolicach Sibenika swego czasu dwukrotnie bylem na campie w kompleksie Solaris, calkiem tam fajnie.
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 26.07.2007 00:16

Wczoraj wrocilismy z Solarisa po 14 dniach pobytu
carra_mia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) carra_mia » 26.07.2007 15:53

I jak? Chyba się podobało, skoro zabawiliście tak długo :)
Byliśmy tam z rodziną w zeszłym roku i wróciliśmy zachwyceni. W tym roku jedziemy ciut dalej - na camp Adriatic w Primosten.
petr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) petr » 26.07.2007 22:11

Zgadza sie bylo super, w Solarisie bylismy 4 lata temu w hotelu , wiec camping znalismy. Wybralismy Solaris zamiast adria camp przed Primostenem z racji ze w solarisie mozna korzystac ze wszystkich basenow, zjezdzalni rowerow wodnych itp. a bylismy z dwojka dzieci. Natomiast w adria camp jest tylko sama plaza jako atrakcja. Pozatym zarowno na solarisie jak i adria ciezko znalezc miejsce, wyjatkowy tlok w tym roku. Zrobilismy sobie wycieczke jadac wybrzezem az do Makarskiej i z ciekawosci zagladalismy na mijane campingi i stwierdzilismy ze Solaris byl najlepszym wyborem.
carra_mia
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) carra_mia » 29.07.2007 18:51

petr napisał(a): Poza tym zarowno na solarisie jak i adria ciezko znalezc miejsce, wyjatkowy tlok w tym roku.

W tym roku ruszamy 11 sierpnia - oby do tego czasu było troche luźniej.. :)
pavloo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavloo » 31.07.2007 09:46

Hej,
ja w tym roku też ruszam 11 sierpnia i też na ten camping i... też mam nadzieję, że będzie luźniej :)

Nadzieja matką...
;)
fllower
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fllower » 31.07.2007 10:05

Zupełnie nie mogę zgodzić się z negatywną opinią co do Camp Adriatic w Primostenie. Zgadzam się z opinią powyżej, że to jeden z najlepszych kempingów w Chorwacji. Rewelacyjne warunki pod każdym względem (może nie cenowym) - ale to zostaje szybko zrekompensowane urokiem i atmosferą tego miejsca :)
Krzyszts
Plażowicz
Camp Gentile

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyszts » 31.07.2007 19:06

W sobotę wróciliśmy z CRO ,i bardzo polecam camp Gentile w miejscowości DRAGE między Biogradem a Pirovaczem , Camp rodzinny prowadzony przez przemiłe młode małżeństwo.
nad samym morzem (100 kun za namiot 4 osoby ) . Co prawda prądu nie ma , a oświetlenie z "SOLARU" , ale toalety OK' Bardzo polecam
mlody1598
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mlody1598 » 31.07.2007 19:40

Szukam campingu wiekszego, tkaie przydomowe raczej mnie nie interesują, ale dziękuje za pomoc... :)

Powrót do Kempingi