napisał(a) Plumek » 25.03.2007 20:10
adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):Plumek napisał(a):Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było
Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?
A śladu żadnego zostawić nie łaska?
Piwo wypiłem,ktos był ale niewiem jak Plumek wygląda.Miało byc mnóstwo cromaniaków a z tego co pamiętam to było dwóch facetów i jena kobieta przy stoliku,Rozmawiali o wielkich interesach,tak tylko niechcąco słyszałem.
Ja też byłem, piwa nie piłem, lody kupiłem, dacie pooglądałem, Plumka nie było, siedział na necie.
pozdrav
Hehehe! No to se teraz na czole napiszę, że Plumek, to ja
Nieeee no... Na necie? Kiej tam modem, to nie przesiaduję
Teraz już wiecie, jak Plumek wygląda, bo przecież zdjęć mojej facjaty, a nawet całej postaci pląta się na tym forum od metra. W wątku o spotkaniach w Mr Olimpia i w Jurkowych wspomnieniach z wakacji, i w wątku o spotkaniach w Krakowie! Prosdze sobie mnie pooglądac
Na tych Waszych avatarkach guzik widać. Więc ja Was na pewno nie zidentyfikuję
No. Dobra... Jak mnie nie będzie, to znaczy, że śpię, gotuję, pojechałam gdzieś, albo może siedzę na plaży
Ale przecież jest jeszcze Zuza. Ewentualnie czasem Irena (po angielsku się z nią można bez problemu dogadać, po chorwacku oczywiście też).
Naklejka od Opala już jutro będzie w drodze, to nakleję na szybie baru, żeby wszyscy widzieli
P.S. Daci już nie ma