Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kampingi na makarskiej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 25.03.2007 19:49

Pakula napisał(a):
Plumek napisał(a):
Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było :cry: :papa:

Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?

A śladu żadnego zostawić nie łaska? ;)

Piwo wypiłem,ktos był ale niewiem jak Plumek wygląda.Miało byc mnóstwo cromaniaków a z tego co pamiętam to było dwóch facetów i jena kobieta przy stoliku,Rozmawiali o wielkich interesach,tak tylko niechcąco słyszałem.

Ja też byłem, piwa nie piłem, lody kupiłem, dacie pooglądałem, Plumka nie było, siedział na necie.

pozdrav
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.03.2007 20:10

adam_cro napisał(a):
Pakula napisał(a):
Plumek napisał(a):
Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było :cry: :papa:

Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?

A śladu żadnego zostawić nie łaska? ;)

Piwo wypiłem,ktos był ale niewiem jak Plumek wygląda.Miało byc mnóstwo cromaniaków a z tego co pamiętam to było dwóch facetów i jena kobieta przy stoliku,Rozmawiali o wielkich interesach,tak tylko niechcąco słyszałem.

Ja też byłem, piwa nie piłem, lody kupiłem, dacie pooglądałem, Plumka nie było, siedział na necie.

pozdrav

Hehehe! No to se teraz na czole napiszę, że Plumek, to ja :P
Nieeee no... Na necie? Kiej tam modem, to nie przesiaduję :(
Teraz już wiecie, jak Plumek wygląda, bo przecież zdjęć mojej facjaty, a nawet całej postaci pląta się na tym forum od metra. W wątku o spotkaniach w Mr Olimpia i w Jurkowych wspomnieniach z wakacji, i w wątku o spotkaniach w Krakowie! Prosdze sobie mnie pooglądac :P Na tych Waszych avatarkach guzik widać. Więc ja Was na pewno nie zidentyfikuję :P No. Dobra... Jak mnie nie będzie, to znaczy, że śpię, gotuję, pojechałam gdzieś, albo może siedzę na plaży :P Ale przecież jest jeszcze Zuza. Ewentualnie czasem Irena (po angielsku się z nią można bez problemu dogadać, po chorwacku oczywiście też).
Naklejka od Opala już jutro będzie w drodze, to nakleję na szybie baru, żeby wszyscy widzieli :P

P.S. Daci już nie ma :roll:
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 25.03.2007 20:35

Plumek napisał(a):Na tych Waszych avatarkach guzik widać.

Oooo, za pozwoleniem!
Ja mam wyraźny awatarek i na dodatek 2 lata temu na Hvarze rozpoznał mnie kol. urbandi! :lol: :D (którego oczywiście pozdrawiam!) :papa:

PozdraV
J.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.03.2007 22:14

Jacunio napisał(a):
Plumek napisał(a):Na tych Waszych avatarkach guzik widać.

Oooo, za pozwoleniem!
Ja mam wyraźny awatarek i na dodatek 2 lata temu na Hvarze rozpoznał mnie kol. urbandi! :lol: :D (którego oczywiście pozdrawiam!) :papa:

PozdraV
J.

Jacunio :) Zwracam honor :) A wyglądasz dalej tak samo? Bo krzychu72 na avatarku wyglądał zgoła inaczej niż w rzeczywistości :) Zawodowiec też :P
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.03.2007 06:55

Plumek napisał(a):Jacunio :) Zwracam honor :) A wyglądasz dalej tak samo?

Avatarek jest dość świeży, ale w ogóle zauważyłem, że już od dłuższego czasu w ogóle się nie zmieniam... :D :D :wink:

PozdraV
J.
2ska
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2ska » 23.06.2007 23:57

odnośnie campu Ciste :) może jest troszke drogo, no ale... jedno pytanko. CO tam sie dzieje wieczorami?? sa jakies dancingi (:P), disco, imprezy na plazy etc?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2007 00:24

Ciste wcale nie jest drogi w porównaniu z innymi kempingami, ale dancingów i imprez na plaży, czyli tzw. animacji wolnego czasu nie ma.
Ale od czego inwencja własna :wink: :lol:
darexK
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darexK » 02.07.2007 10:59

Za kilka dni wybieram się na Kemping Ciste :) Ważnycm elementem będzie dla mnie możliwość wynajęcia lodówki ( żywność dla dzieci), lecz nie moge się nigdzie doczytać czy lodówki , które są tam dostępne są w postaci wynajmowanych indywidualnie lodówek, czy też są ogólnodostępne i czasami brak w nich miejsca . Proszę o informację . -Pozdrawiam Darex
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 02.07.2007 11:50

darexK napisał(a):Za kilka dni wybieram się na Kemping Ciste :) Ważnycm elementem będzie dla mnie możliwość wynajęcia lodówki ( żywność dla dzieci), lecz nie moge się nigdzie doczytać czy lodówki , które są tam dostępne są w postaci wynajmowanych indywidualnie lodówek, czy też są ogólnodostępne i czasami brak w nich miejsca . Proszę o informację . -Pozdrawiam Darex

witaj
lodówka jest płatna 15kn/doba, jednak jak nic nie powiesz przy zakwaterowaniu, to obsługa sama Ci zaproponuje gratis korzystanie z lodówki. ja polecam ten Ciste (bo są dwa koło siebie)
http://autokamp-ciste.com/

pozdrav
adam_cro

P.S.
Pamiętaj o obowiązkowym piwku u Plumka w Mr.Olimpia w Ziwogosce
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

kampingi na makarskiej - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone