Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kampingi na makarskiej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.03.2007 23:56

Nawet na za "ciste" 8O :lol: jeszcze się z takimi sanitariatami jak na tych zdjęciach na campingu nie spotkałem 8O, ale jeśli takie są to chyba dobrze świadczy o campie :D
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 22.03.2007 09:52

Sanitariaty z tego co widać to pierwsza klasa!!!!
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 22.03.2007 09:55

adam_cro napisał(a):
Pakula napisał(a):To prawdopodobnie sie spotkamy,mniej więcej w tym terminie też planuje wyjazd.Pierwszy raz zresztą (pod namiot)

No to fajnie :-), ja w zeszłym roku byłem pierwszy raz na kampie, i juz wiem ze nie pojade nigdy na kwatery. Kamp to prawdziwy wypoczynek.
pozdrav
i bedziemy sie kontaktowac, moze razem pojedziemy?

adam_cro

Moze jestem wścipski ale powiedz czy masz rodzine?? No wiesz ja mam żone i dwójke dzieciaków,więc fajnie by było żeby dzieciaki miały sie z kim bawić.
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 24.03.2007 08:07

Ale do tanich to ten camp Ciste to nienależy 8O
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 24.03.2007 09:34

Pakula napisał(a):
adam_cro napisał(a):
Pakula napisał(a):To prawdopodobnie sie spotkamy,mniej więcej w tym terminie też planuje wyjazd.Pierwszy raz zresztą (pod namiot)

No to fajnie :-), ja w zeszłym roku byłem pierwszy raz na kampie, i juz wiem ze nie pojade nigdy na kwatery. Kamp to prawdziwy wypoczynek.
pozdrav

adam_cro

Moze jestem wścipski ale powiedz czy masz rodzine?? No wiesz ja mam żone i dwójke dzieciaków,więc fajnie by było żeby dzieciaki miały sie z kim bawić.

nie nie jesteś wśpiski :D jedziemy w zestawie z dzieckiem 8lat
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 24.03.2007 09:35

Pakula napisał(a):Ale do tanich to ten camp Ciste to nienależy 8O

tani nie jest, ale warto. Widać różnicę w porównaniu z innymi kampami. za pobyt powyżej 10 dni jest 10% zniżki, za lodówkę się nie płaci a można korzystać.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.03.2007 10:16

adam_cro napisał(a):

tani nie jest, ale warto. Widać różnicę w porównaniu z innymi kampami. za pobyt powyżej 10 dni jest 10% zniżki, za lodówkę się nie płaci a można korzystać.

Lodówka to hladnjak i płaci się za jej korzystanie na tym kempingu 15 kun czyli ok.2 euro.
http://www.autokamp-ciste.com/hr-prices.htm
Ceny na Ciste są w "środkowej" półce cenników na kempingach.
Prawie sąsiedni kemping Dole jest nawet troszkę droższy, Z tego co pamiętam tuz obok Dole jest kemping Boban, możecie tam zajrzeć przed rozbiciem namiotu aby porównać ceny i warunki pobytu.
:papa:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2007 10:46

Heh... Akurat w Blato jest zatrzęsienie kempów :D

Widzę, że się mały najazd na Živogošće szykuje... A pewnie połowa i tak sie nie przyzna, że jest, choć codziennie do wioski będzie zapychać :)

No.
adam_cro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) adam_cro » 24.03.2007 11:35

Janusz Bajcer napisał(a):
adam_cro napisał(a):

Lodówka to hladnjak i płaci się za jej korzystanie na tym kempingu 15 kun czyli ok.2 euro.
http://www.autokamp-ciste.com/hr-prices.htm
Ceny na Ciste są w "środkowej" półce cenników na kempingach.
Prawie sąsiedni kemping Dole jest nawet troszkę droższy, Z tego co pamiętam tuz obok Dole jest kemping Boban, możecie tam zajrzeć przed rozbiciem namiotu aby porównać ceny i warunki pobytu.
:papa:

Janusz masz rację, jest w cenniku, ale ja za nią nie płaciłem. Mladen - szef - powiedział, jesli mam ochotę to proszę korzystać gratis, tak też zachowywał się w stosunku do innych. A jak ktoś zapłacił to też mógł korzystać ;-) Kampy Dole i Boban strasznie tłoczne - odradzam, chyba, że ktoś lubi. Jest jeszcze kamp Male Ciste, graniczy z Ciste, - nawet sympatyczny.

pozdrav
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 24.03.2007 16:22

adam_cro napisał(a):
Pakula napisał(a):
adam_cro napisał(a):

pozdrav

adam_cro

nie nie jesteś wśpiski :D jedziemy w zestawie z dzieckiem 8lat

No mamy córke w takim wieku,i faceta troche starszego
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 24.03.2007 16:25

Plumek napisał(a):Heh... Akurat w Blato jest zatrzęsienie kempów :D

Widzę, że się mały najazd na Živogošće szykuje... A pewnie połowa i tak sie nie przyzna, że jest, choć codziennie do wioski będzie zapychać :)

No.

To chyba dobrze nie?? Bedziemy często gościmi w twoim pabie
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 24.03.2007 17:08

Pakula napisał(a):

No.

:oczko_usmiech: To kafić :D

Każdy tak mówi, a potem nawet się nie przyzna, że on to on, tylko dopiero, jak wróci, to na forumie pisze... :cry:
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 25.03.2007 08:24

Plumek napisał(a):
Pakula napisał(a):

No.

:oczko_usmiech: To kafić :D

Każdy tak mówi, a potem nawet się nie przyzna, że on to on, tylko dopiero, jak wróci, to na forumie pisze... :cry:

OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było :cry: :papa:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.03.2007 09:53

Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było :cry: :papa:

Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?

A śladu żadnego zostawić nie łaska? ;)
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 25.03.2007 19:29

Plumek napisał(a):
Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było :cry: :papa:

Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?

A śladu żadnego zostawić nie łaska? ;)

Piwo wypiłem,ktos był ale niewiem jak Plumek wygląda.Miało byc mnóstwo cromaniaków a z tego co pamiętam to było dwóch facetów i jedna kobieta przy stoliku,Rozmawiali o wielkich interesach,tak tylko niechcąco słyszałem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

kampingi na makarskiej - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone