adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):To prawdopodobnie sie spotkamy,mniej więcej w tym terminie też planuje wyjazd.Pierwszy raz zresztą (pod namiot)
No to fajnie , ja w zeszłym roku byłem pierwszy raz na kampie, i juz wiem ze nie pojade nigdy na kwatery. Kamp to prawdziwy wypoczynek.
pozdrav
i bedziemy sie kontaktowac, moze razem pojedziemy?
adam_cro
Pakula napisał(a):adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):To prawdopodobnie sie spotkamy,mniej więcej w tym terminie też planuje wyjazd.Pierwszy raz zresztą (pod namiot)
No to fajnie , ja w zeszłym roku byłem pierwszy raz na kampie, i juz wiem ze nie pojade nigdy na kwatery. Kamp to prawdziwy wypoczynek.
pozdrav
adam_cro
Moze jestem wścipski ale powiedz czy masz rodzine?? No wiesz ja mam żone i dwójke dzieciaków,więc fajnie by było żeby dzieciaki miały sie z kim bawić.
adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):Ale do tanich to ten camp Ciste to nienależy
tani nie jest, ale warto. Widać różnicę w porównaniu z innymi kampami. za pobyt powyżej 10 dni jest 10% zniżki, za lodówkę się nie płaci a można korzystać.
Janusz Bajcer napisał(a):adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):Ale do tanich to ten camp Ciste to nienależy
tani nie jest, ale warto. Widać różnicę w porównaniu z innymi kampami. za pobyt powyżej 10 dni jest 10% zniżki, za lodówkę się nie płaci a można korzystać.
Lodówka to hladnjak i płaci się za jej korzystanie na tym kempingu 15 kun czyli ok.2 euro.
http://www.autokamp-ciste.com/hr-prices.htm
Ceny na Ciste są w "środkowej" półce cenników na kempingach.
Prawie sąsiedni kemping Dole jest nawet troszkę droższy, Z tego co pamiętam tuz obok Dole jest kemping Boban, możecie tam zajrzeć przed rozbiciem namiotu aby porównać ceny i warunki pobytu.
adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):adam_cro napisał(a):Pakula napisał(a):To prawdopodobnie sie spotkamy,mniej więcej w tym terminie też planuje wyjazd.Pierwszy raz zresztą (pod namiot)
pozdrav
adam_cro
Moze jestem wścipski ale powiedz czy masz rodzine?? No wiesz ja mam żone i dwójke dzieciaków,więc fajnie by było żeby dzieciaki miały sie z kim bawić.
nie nie jesteś wśpiski jedziemy w zestawie z dzieckiem 8lat
Plumek napisał(a):Heh... Akurat w Blato jest zatrzęsienie kempów
Widzę, że się mały najazd na Živogošće szykuje... A pewnie połowa i tak sie nie przyzna, że jest, choć codziennie do wioski będzie zapychać
No.
Pakula napisał(a):Plumek napisał(a):Heh... Akurat w Blato jest zatrzęsienie kempów
Widzę, że się mały najazd na Živogošće szykuje... A pewnie połowa i tak sie nie przyzna, że jest, choć codziennie do wioski będzie zapychać
No.
To chyba dobrze nie?? Bedziemy często gościmi w twoim pabie
Plumek napisał(a):Pakula napisał(a):Plumek napisał(a):Heh... Akurat w Blato jest zatrzęsienie kempów
No.
To chyba dobrze nie?? Bedziemy często gościmi w twoim pabie
To kafić
Każdy tak mówi, a potem nawet się nie przyzna, że on to on, tylko dopiero, jak wróci, to na forumie pisze...
Plumek napisał(a):Pakula napisał(a):OOOOOOOOO nie ja napewno sie przyznam,juz raz byłem w zeszłym roku ale nikogo nie było
Jak to nikogo nie było? Jak my tam prawie plackiem siedzimy?
A śladu żadnego zostawić nie łaska?