Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kamping ze stacjonarnymi przyczepami na Omniskiej Riw.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tomekm67
Croentuzjasta
kamping ze stacjonarnymi przyczepami na Omniskiej Riw.

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 12.03.2010 18:32

Witam.
Szukam kampingu ze stacjonarnymi przyczepami, na Omniskiej Riwierze. Są takie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2010 19:17

Jest jeden w Omiš

Kamp Galeb

A drugi kolo Splitu

Kamp Stobrec
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 16.05.2010 21:34

Janusz czy możesz coć blizej powiedziecć o tym kamp galeb? Byłeś może?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.05.2010 16:33

edytasek napisał(a):Janusz czy możesz coć blizej powiedziecć o tym kamp galeb? Byłeś może?

Byłem raz, ale tylko 10 minut żeby zobaczyć jak na nim jest, ponieważ było to w sierpniu, był zatłoczony, więc nie rozbijałem tam namiotu.
Mnie się ten kemping nie podobał.
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 20.05.2010 09:23

Mi generalnie nie przeszkadza jak jest tłoczno. Może znajdzie się ktoś kto mieszkał w tych przyczepach. Wyglądają fajnie, ładnie w srodku no i nad samą wodą. To kusi. Wybieramy się koniec czerwca lub początek lipca, i może uda się w takiej przyczepce zamieszkać. Jesli nie to zostanie nam namiot. I jeszcze jedno pytanko: czy w Omis są tylko 2 takie duże kempy?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.05.2010 09:38

Jest jeszcze Camping Lisičina na ok. 100 osób (czy to duży?)
maniekgrudziadz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniekgrudziadz » 20.05.2010 20:47

gdzie to??
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 21.05.2010 09:18

Camping Lisičina jest w Omiš.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.05.2010 09:20

To była odpowiedź na pytanie Edyty

edytasek napisał(a):Jesli nie to zostanie nam namiot. I jeszcze jedno pytanko: czy w Omis są tylko 2 takie duże kempy?

Się trochę pomieszało...

Pzdr
edytasek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edytasek » 14.06.2010 23:21

No to mi się trochę pozmieniało... napaliłam się już na ten Omis a mąż wyskoczyl z Gradacem i okolicami. Wiem,że tam też jest pięknie, ale odnoszę wrażenie,że za spokojnie jak na mój gust :-) No i nie znalazłam żadnego info o kempach w tamtym rejonie. Konkretnie okolice :Gradac, Brist, Podaca.
czarnuz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnuz » 15.06.2010 11:43

Witam, jeśli chodzi o GALEB, byłem tam w tamtym roku i jadę w tym ( to już w czwartek !!!!). Bardzo fajne przyczepy, klimatyzacja, pełne wyposażenie, łazienki z kabinami. Do tego na samej plaży - nic więcej oprócz pogody ( a ta się za ciekawie nie zapowiada) do szczęścia nie potrzeba. Ja osobiście polecam.
sihwa
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sihwa » 20.07.2010 21:11

edytasek napisał(a): Może znajdzie się ktoś kto mieszkał w tych przyczepach. Wyglądają fajnie, ładnie w srodku

Hej
Mieszkałem w mobilnej kući takiej samej jak ta: http://www.kamp.galeb.hr/default.aspx?id=35 ale na innym campie bo w Stoi koło Puli. Mieszkanko full wypas choć niewielkie to wszystko jest zaprojektowane super. Koniecznie należy doplacić za klimę jeśli nie jest zawarta w cenie bo jak te blaszki sie nagrzeją to jest gorąco.

Powrót do Kempingi