Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping na wyspie Hvar?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Anna Pielecka
Autostopowicz
Kamping na wyspie Hvar?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna Pielecka » 25.02.2008 21:22

Wybieram się na kurs nurkowania w Hvarze i poszukuje tanich campingów w okolicy.Cz ktoś wie o istnieniu takowych?Macie może jakieś informacje o cenach. :?: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.02.2008 21:31

Ceny i namiary na kampy w Chorwacji znajdziesz na stronce www.camping.hr
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 26.02.2008 08:41

Hvar jest spory, zatem pytanie w jakiej miejscowosci masz mieć ten kurs ( wnioskuje, że w samym Hvarze ... ale byćm oze się myle).
Polecam opcje szukaj bo na forum sporo się pisze o tej wyspie, jak i o kempingach które możesz tam znaleźć - a to najlepszy sposób na to by wyrobić sobie własną opinię na temat danego kempingu :D
Anna Pielecka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna Pielecka » 26.02.2008 15:08

Interesują mnie campingi blisko miasta Hvar i polskiego ośrodka Nautica .Słyszałam o kilku ale może ktoś wie o istnieniu małych często nie zgłaszanych,kameralnych pól biwakowych .Bywałam na takowych w innym rejonie i było super.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.02.2008 16:33

Anna Pielecka napisał(a):Interesują mnie campingi blisko miasta Hvar i polskiego ośrodka Nautica .Słyszałam o kilku ale może ktoś wie o istnieniu małych często nie zgłaszanych,kameralnych pól biwakowych .Bywałam na takowych w innym rejonie i było super.

Jeśli pod "pl ośrodek Nautica" rozumiesz pl bazę nurkową, to od razu mówię, że już od 2 lat Nautica ma takową w St.Gradzie... A że Hvar i St.Grad dzieli 20 km, to trudno będzie znalźć coś, co jest blisko i tego i tego...Trzeba więc zdecydować....
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 26.02.2008 16:44 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
Anna Pielecka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anna Pielecka » 26.02.2008 16:44

Dziękuje za sprostowanie.W takim razie chodzi mi o St.Grad.Cały czas żle szukałam.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.02.2008 16:47

Proszę bardzo Kamping Jurjevac w St.Gradzie

http://www.camping-guide-croatia.com/da ... d_hvar.htm
mayorbien
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayorbien » 26.02.2008 18:14

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):
Anna Pielecka napisał(a):Interesują mnie campingi blisko miasta Hvar i polskiego ośrodka Nautica .Słyszałam o kilku ale może ktoś wie o istnieniu małych często nie zgłaszanych,kameralnych pól biwakowych .Bywałam na takowych w innym rejonie i było super.

Jeśli pod "pl ośrodek Nautica" rozumiesz pl bazę nurkową, to od razu mówię, że już od 2 lat Nautica ma takową w St.Gradzie... A że Hvar i St.Grad dzieli 20 km, to trudno będzie znalźć coś, co jest blisko i tego i tego...Trzeba więc zdecydować....
Pozdrawiam

Pamietam że pole namiotowe jest też w Milnie koło Hvar ale niewiem czy jeszce działa to pole i jakie są warunki
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.02.2008 18:18

Milna to już właściwie bliżej Hvaru niż St.Gradu..
mayorbien
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mayorbien » 26.02.2008 18:21

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Milna to już właściwie bliżej Hvaru niż St.Gradu..

Dokładnie, masz racje. Własnie teraz sprawdzałęm na mapie.
A mozesz napisać czy jeszcze ten camp działa ?
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.02.2008 18:31

Powiem szczerze, że nie mam pojęcia... Stronka jest i działa...
http://www.hvar.hr/mala-milna/
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 27.02.2008 09:50

Kemping Mila to zdecydowanie rejon miasta Hvar.

Powrót do Kempingi

Kamping na wyspie Hvar?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone