Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping Labadusa w Trogirze

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariusz81
Odkrywca
Kamping Labadusa w Trogirze

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz81 » 25.07.2005 19:27

Witam,
interesuje mnie ten kamp, znalazłem stronke o nim http://www.dalmacija.net/trogir/labadusa/ , ale niestety nie mam aktualnych cen. Maila na podany adres na tej stronce nie mogę wysłać-chyba nie istnieje już. Czy był ktoś z Was na tym kampie ?
1. Jak daleko jest od niego do Trogiru? Czy mozna dojsc na piechotę, ponieważ nie bedę dysponował swoim autem .
2. Jakie są aktualne ceny ?
3. Jak wyglada woda i plaża na tym kampie? Czesto spotkalem się z opiniami ze woda mało ciekawa, a chciałbym ponurkowac ? Jak to faktycznie wygląda ?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 25.07.2005 20:43

Jeszcze 10 dni temu zaraz po wjeżdzie na wysę CIOVO widziałem wyraźną nową tablicę " CAMP LABADUSA 3 KM" Udałem sie w tym kierunku swoim pojazdem / drogi b. wąskie i troche strome/ Ja szukałem tego campu, a moja rodzina kwater, z uwagi na to nie byłem zdeterminowany i nie odnalazłem go. Wydaje mi się bardzo ciekawie położony/ na podst. strony internetowej/. Od siebie dodam , że camp SEGET był troche zapełniony /sporo zmian na lepsze/ ale można było znależć miejsce. Natomiast ROZAC ,juz na CIOVO był zapchany. A tak wogóle to nie poznałem wyspy CIOVO po kilkuletniej przerwie. Jest to jeden plac budowy, mnóstwo apartamentów i skomercjalizowanych plaż. Wyspę tą poznawałem w roku 1999 i 2000, była to oaza spokoju w porównaniu z np TROGIREM, a teraz to kurort. Ale drogi są naprawdę fatalne. Jeśli chodzi o ceny kwater to za dwupokojowy apartament w sporej odległosci od TROGIRU żądano 40 euro za 3 osoby.
WG mnie okolice TROGIRU są warte wydania kilku euro więcej.
Pozdrawiam GAJUS
mariusz81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz81 » 26.07.2005 16:20

Widze ze posiadasz dosc aktualne dane. Jakbys mogl mi powiedziec jeszcze, co z ta woda, jej przejrzystoscia? Reczywiscie jest gorsza niz w innych regionach ?
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 30.01.2008 11:29

Odświeżam temat, czy naprawdę nikt nie był na tym campingu?
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 30.01.2008 19:16

Ja byłam, ale w 2005 r.
Zalety:
-ciiiiiiiiiiiiiiiiisza, tylko cykady słychać
- totalne odludzie, ale my to lubimy
- przepiękny widok
- ładna plaża, usypana sztuczne wprawdzie ale ładna, z leżakami
i trochę na niej cienia nawet

Wady:
- brak prądu w nocy
- brak ciepłej wody (ale podobno mieli to zmienić :wink: )
- czasami tłocznie na plaży gdy wysadzano turystów ze stateczków
- mało cienia - drzewka przy parcelach dopiero "wschodziły"
Prosze o maila, puszczę kilka fotek...
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 31.01.2008 15:21

Czy daleko jest do centrum, czy jest w pobliżu jakiś sklep spożywczy? Mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Czekam na fotki. Pozdrawiam.
Avengeer05
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Avengeer05 » 01.02.2008 17:17

http://e-camping.net/pl/camping/3615.html - proszę o opinie na temat tego kempingu
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 04.02.2008 15:06

Aga, zdjęcia dotarły, serdecznie dziękuję.
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 05.02.2008 09:33

Aga, napisałaś, brak prądu nocą, co miałaś na myśli? Czy można było podłączyć się do prądu?
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 05.02.2008 10:01

Można było podłączyć się do prądu ale w nocy nie było mocy. To było dość kłopotliwe bo upał był straszliwy , lodówka "ciekła" i baliśmy sie o nasze jedzonko.... Myślę, że warto byłoby spytać właścicieli kempingu czy obecnie jest podobnie.
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 26.11.2008 13:01

aga j. napisał(a):Ja byłam, ale w 2005 r.
Zalety:
-ciiiiiiiiiiiiiiiiisza, tylko cykady słychać
- totalne odludzie, ale my to lubimy
- przepiękny widok
- ładna plaża, usypana sztuczne wprawdzie ale ładna, z leżakami
i trochę na niej cienia nawet

Wady:
- brak prądu w nocy
- brak ciepłej wody (ale podobno mieli to zmienić :wink: )
- czasami tłocznie na plaży gdy wysadzano turystów ze stateczków
- mało cienia - drzewka przy parcelach dopiero "wschodziły"
Prosze o maila, puszczę kilka fotek...

bardzo proszę tez o fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl szukam odludzia i proszę napisz w jakiej okolicy jest ten camp czy jest widok z namiotu na morze
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 13:28

ufokking napisał(a):bardzo proszę tez o fotki adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl szukam odludzia i proszę napisz w jakiej okolicy jest ten camp czy jest widok z namiotu na morze

Widok na morze jest jeśli przyjedziesz i będzie wolne miejsce, lub jeśli miejsce wcześniej zarezerwujesz. :lol:

Wyspa Čiovo w sezonie to nie odludzie.

:papa:
aga j.
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga j. » 26.11.2008 13:33

Okolice campingu Labadusa to najbardziej odludny rejon wyspy Ciovo chyba, że coś się zmieniło od 2005 roku .... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 13:56

aga j. napisał(a):Okolice campingu Labadusa to najbardziej odludny rejon wyspy Ciovo chyba, że coś się zmieniło od 2005 roku .... :D

Ta mapa to potwierdza :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.11.2008 13:57

Zastanawia mnie jeden fakt...
Na stronie campu podana jest miejscowość Okrug Gornji ale....tak naprawdę według mnie camp znajduje się w Okrug Donji! A na pewno już spory kawałek za Okrugiem Gornji.

Kilka fotek z plaży koło campu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Następna strona

Powrót do Kempingi