Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping Labadusa w Trogirze

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 14:00

W/g załączonej mapy pomiędzy Okrugami , ale bliżej do Górnego :wink: :lol:
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 26.11.2008 14:02

aga j. napisał(a):Okolice campingu Labadusa to najbardziej odludny rejon wyspy Ciovo chyba, że coś się zmieniło od 2005 roku .... :D

Dzięki za fotki jak jechałem na Hvar z Drvnika płynęliśmy wiec jechałem tamtędy okolice Zivogosce i w sezonie to na pewno nie jest odludzie, bylem na Lili na Hvar wiec szukam cos w tym stylu i jestem otwarty na wszelkie propozycje a szczególnie z widokiem na morze z namiotu :lol:
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 26.11.2008 14:03

Januszu...kamping położony jest jakieś 3 km od przekreślonego znaku Okrug Gornji.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 14:06

Praktycznie prawie każdy kemping położony bezpośrednio przy morzu ma taki widok.
Kwestia tylko , czy jest wolne miejsce na rozbicie namiotu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 14:10

madzia1981 napisał(a):Januszu...kamping położony jest jakieś 3 km od przekreślonego znaku Okrug Gornji.

OK. a ile km jest do Okrug Donji :?:
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 26.11.2008 14:15

Janusz Bajcer napisał(a):Praktycznie prawie każdy kemping położony bezpośrednio przy morzu ma taki widok.
Kwestia tylko , czy jest wolne miejsce na rozbicie namiotu.

Ojjj... tu sie nie zgodzę bo np Duba Peljeska fajne odludzie i trzeba do morza podejść i z namiotu go nie widać i na wyspie Lastovo trzeba 15min isc do plaży z campu to np dwa fajne totalne odludzia a widoku nie ma wiec....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.11.2008 14:29

Napisałem, że dotyczy to kempingów położonych bezpośrednio przy morzu (czyli przy plaży).

Jeszcze mała uwaga do cennika campu Labadusa, wg cennika płaci się tam tylko za osobę - nie ma rozbicia na parcele, namiot, samochód jak na innych kempingach.
Krzyś i Aneta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyś i Aneta » 21.06.2009 14:03

Wyspa Čiovo, Chorwacja http://www.ciovoinfo.com/pl/ - wybieram sę tam w tym roku i szukam czegoś ciekawego na tej wyspie
podejrzewam że kemping http://www.camp-rozac.hr/ będzie zatłoczony , ale kemping http://www.labadusa.com/eng/cjenik.htm wygląda ciekawie tylko czy będzie miejsce jest dość małym kempingiem , nie wiadomo czy jest tam podłączenie prądu , ale ceny kuszące płaci się od parceli + klimatyczne , po za tym na tej wyspie jest kilka większych miast więc podejrzewam że kempingów będzie więcej , zwłaszcza że my jedziemy aż z 3 przyczepami kempingowymi + namioty więc potrzebujemy sporo miejsca .
Postaram się po przyjeździe napisać tu kilka słów co tam było na tej wyspie , a wyjeżdżam już 03 lipa ,więc niedługo coś opiszę, moze nawet na miejscu jak będzie internet :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2009 14:26

Na wyspie Ciovo nie ma większych miast, a kempingi są tylko dwa.
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 21.06.2009 18:00

Krzyś i Aneta napisał(a):Wyspa Čiovo, Chorwacja http://www.ciovoinfo.com/pl/ - wybieram sę tam w tym roku i szukam czegoś ciekawego na tej wyspie
podejrzewam że kemping http://www.camp-rozac.hr/ będzie zatłoczony , ale kemping http://www.labadusa.com/eng/cjenik.htm wygląda ciekawie tylko czy będzie miejsce jest dość małym kempingiem , nie wiadomo czy jest tam podłączenie prądu , ale ceny kuszące płaci się od parceli + klimatyczne , po za tym na tej wyspie jest kilka większych miast więc podejrzewam że kempingów będzie więcej , zwłaszcza że my jedziemy aż z 3 przyczepami kempingowymi + namioty więc potrzebujemy sporo miejsca .
Postaram się po przyjeździe napisać tu kilka słów co tam było na tej wyspie , a wyjeżdżam już 03 lipa ,więc niedługo coś opiszę, moze nawet na miejscu jak będzie internet :)

ja z rodzinka zamierzam wyjechac na ten kamping ale w dróga połowa lipca, też ciekaw jestem czy bedzie miejsce ale kamping jest podobno warty polecenia bo dostalem na niego namiary od znajomego chorwata

do kiedy będziecie na tym kampingu?
Krzyś i Aneta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyś i Aneta » 23.06.2009 13:22

od 3 lipca przez 3 tygodnie
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 23.06.2009 15:41

Krzyś i Aneta napisał(a):od 3 lipca przez 3 tygodnie

to prawdopodobnie sie spotkamy :D
Krzyś i Aneta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyś i Aneta » 27.06.2009 11:57

to bardzo się cieszę :)
Dreamerek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dreamerek » 30.06.2009 12:18

Janusz Bajcer napisał(a):......Jeszcze mała uwaga do cennika campu Labadusa, wg cennika płaci się tam tylko za osobę - nie ma rozbicia na parcele, namiot, samochód jak na innych kempingach.

Wg informacji od właściciela kempingu to płaci się dodatkowo za "parcelę" w ich mniemaniu to jest miejsce zajmowane przez namiot i nie jest to cena bezpośrednio z cennika za ilość osób. Próbowałem negocjować cenę za 2 namioty i łącznie 5 osób w tym jedno dziecko 3 lata i propozycja jaka padła to, że może mi policzyć cenę za 5 osób jak pododaje cennik a nie za 2 "parcele".
info od właściciela:
"The prices you can see on our website. We do not have a numbered places for tents, you can put your tents where ever you like. You do not need to pay an advance. Usually, we do not give any discount on that period. You have 2 tents, and you need to pay 2 pitches. But, we can make an exception for you, so you can pay just for 1 pitch and regular price for 5 persons."

Niestety (zapomniałem) nie dopytałem się o prąd jak to jest w tym roku. Czy jest dostęp 24h wiec byłbym wdzięczny jakby ktoś to potwierdził. Ewentualnie wcześniej dostane odpowiedź od właściciela to przekaże info.
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 02.07.2009 06:40

to ile wuynosi ta oplata za parcelę poza oplatą za same osoby??

w ich cenniku tekiej pozycji niem z tego co zauważyłem
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi