napisał(a) Dreamerek » 30.06.2009 12:18
Janusz Bajcer napisał(a):......Jeszcze mała uwaga do cennika campu Labadusa, wg cennika płaci się tam tylko za osobę - nie ma rozbicia na parcele, namiot, samochód jak na innych kempingach.
Wg informacji od właściciela kempingu to płaci się dodatkowo za "parcelę" w ich mniemaniu to jest miejsce zajmowane przez namiot i nie jest to cena bezpośrednio z cennika za ilość osób. Próbowałem negocjować cenę za 2 namioty i łącznie 5 osób w tym jedno dziecko 3 lata i propozycja jaka padła to, że może mi policzyć cenę za 5 osób jak pododaje cennik a nie za 2 "parcele".
info od właściciela:
"The prices you can see on our website. We do not have a numbered places for tents, you can put your tents where ever you like. You do not need to pay an advance. Usually, we do not give any discount on that period. You have 2 tents, and you need to pay 2 pitches. But, we can make an exception for you, so you can pay just for 1 pitch and regular price for 5 persons."
Niestety (zapomniałem) nie dopytałem się o prąd jak to jest w tym roku. Czy jest dostęp 24h wiec byłbym wdzięczny jakby ktoś to potwierdził. Ewentualnie wcześniej dostane odpowiedź od właściciela to przekaże info.