Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping KAZELA Medulin

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
velo_12
Cromaniak
Kamping KAZELA Medulin

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 16.03.2006 17:02

Witam. Planuję w tym roku odwiedzić Medulin.Interesuje mnie położony niedaleko kamp Kazela.Czy można na jego teren wejść z zewnątrz i ile to kosztuje?
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 14.04.2006 20:51

može coš znajdzesz nahttp://www.kampkazela.com
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 15.04.2006 09:07

Mieszkając w Premanturze robiłem wycieczki rowerowe do Medulina, też na camp Kazela, nigdy nie miałem problemów z wejściem tam, nikt nie sprawdzał dokumentow, nic nie płaciliśmy za wstęp. Nie było to dlatego, że byłem (byliśmy) na rowerach, autem też wpadliśmy parę razy na ten camp. Była to zawsze druga połowa wrzesnia (mało ludzi), może to decydowało o takim podejściu Chorwatów ?
Na innym campie z plażą FKK musiałem zosatwić dokument tożsamości i być z np. żoną.
Pozdrawiam

Powrót do Kempingi

Kamping KAZELA Medulin
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone