Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kamping JEZEVAC

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malafm
Podróżnik
kamping JEZEVAC

Nieprzeczytany postnapisał(a) malafm » 24.04.2007 10:04

Mam pytanie odnośnie tego kampingu...Otóż jedziemy do Cro pierwszy raz jak do tej pory jeździliśmy tylko nad Bałtyk. Zastanawia mnie pozycja w cenniku "lodówka"??? Czy to jest możliwość wypożyczenia jakiejś lodówki na miejscu czy to jest dostęp do jakiejś "wielkiej kampingowej" lodówy??? Gdyby ktoś był w Jevevacu i wie jak to wygląda proszę napisać...Tak w ogóle to wybieramy sie z mężem i 6letnią córą od 4 sierpnia. Prośbę mam jeszcze o przeliczenie z cennika ile zapłacimy za pobyt ( 2 dorosłych dziecko 6 letnie, namiot duuuuży, samochód, bez podpięcia do prądu) - wiem że jest cennik na stronie ale nie wszystko do końca rozumiem - języki obce są mi "bardzo" obce :oops:
Pozdrawiam
GRZEGORZ 04567
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GRZEGORZ 04567 » 24.04.2007 11:02

witaj!
na jak dlugo wyjeżdżasz?
odwiedzę stronkę i postaram się odpowiedzieć.

pozdrav serdeczne
Grzegorz

p.s
wpiszcie się w kalendarz wyjazdów :D
malafm
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) malafm » 24.04.2007 13:17

Jedziemy 4 sierpnia w sobote na noc a spowrotem musimy być w sobotę 18 sierpnia. Trasa z Sosnowca ( sląskie) przez Cieszyn.

Ps. A gdzie ten kalendarz wyjazdów bo ślepota nie widzę :oops: :lol:

Pozdrawiam
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.04.2007 13:19

A tutaj :lol:
Pkt. drugi mojej odpowiedzi to - tak w cenniku jest ujęta duża lodówka zbiorowa, ale spoko nie ma się co obawiać, że coś zginie. To nie Polska ;) Kiedyś do takie ogólnodostępnej lodówki schowałem sobie nawet piwo i nikt go nie ruszył :lool: tylko trzeba chować w sobie wiadomy w oznaczenia jakiś woreczek, reklamówkę czy torbę... w cokolwiek.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.04.2007 13:31

Mnie ze strony tego campu wychodzi że zapłacisz 30,80 euro/dobę. W skład tego wchodzą dwie dorosłe osoby, dziecko i parcela bez prądu (standard) w tym oczywiście taksa klimatyczna 1,1 euro od dorosłej osoby za dobę :o co to za camping :?: 8O, ale może się mylę :?

Powrót do Kempingi

kamping JEZEVAC
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone