Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamping Istria - Tani ! Proszę o poradę

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Michalx703
Podróżnik
Kamping Istria - Tani ! Proszę o poradę

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michalx703 » 24.07.2006 13:56

Witam !
Proszeę na temat jakiegoś w miare taniego kampongu na istri!! POZDRAWIAM
Michalx703
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michalx703 » 24.07.2006 13:57

oczywiście o porade ;P
koonrad
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) koonrad » 24.07.2006 14:17

Ktoś tu niedawno napisał "na Istrii nie ma tanich kampingów" i chyba jest to prawda, ja takich nie widziałem (choć nie szukałem), ale wybrzeże obłożone jest przez duże kampy, a tam ceny są podobne (ok 6E osoba i ok 10E parcela). Troche jeździłem i widziałem jeden mały kamp, był zaraz przy kampie Turist w m. Vrsar - cen nie pamiętam, ale sam kamp wyglądał bardzo kiepsko.
Michalx703
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michalx703 » 24.07.2006 16:38

ok dzienki
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 24.07.2006 17:12

Na Istri są taśsze kempy. Jest trochę kempów średnich tj takich gdzie w szczycie zezonu za osobę dorosłą zapłacisz mniej niz 5 euro/noc. Głównie w mniej znanych mieji raczej na wschodnim wybrzreżu niż zachodnim
Poszukaj takich: miejscowośc/kamp:
Savudrija - Pineta
Savudrija Veli Joże (ten jest nawet tani)
Umag Kanegra
Umag Stella Maris
Umag Finida (dośc tani)
Umag Ladin Gaj
Novigrad Mareda
Novigrad Sirena
Novigrad Baia Bianca
Funtana Funtana
Rovinj Porton Biondi
Fazana Pineta (tani)
Prematura Kranjsi Kamp
Rabac Oliva
Opatija Icici
Medveja Lovran
Kraljevica Ostro

tanie:
SV Marina Marina
Komaroczno Tunarica

O tym ostatnim pisałem tu:
forum/viewtopic.php?t=12706&highlight=

a najlepiej ze strony http://pl.croatia.hr/misc/brosure.php ściągnąć sobie broszurę Camping&Caravaning Price List i już będziesz miał spis wszystkich większych kempów z cenami. Wszystko będzie jesne i coś wybierzesz
Michalx703
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michalx703 » 24.07.2006 18:01

ok wielkie dzieki

Powrót do Kempingi