Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamperem?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
testor
Plażowicz
Kamperem?

Nieprzeczytany postnapisał(a) testor » 28.08.2007 14:14

Czy przejade do Lili przez tunel i uda mi się wjechać kamperem na kamping lily ?

Ktoś widział tam kampery ?
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 28.08.2007 14:25

Tak z ciekawości. Jakiego masz kampera?

Szukam dla siebie używanego ale poza allegro nie potrafie nic znaleźć?
Są jakieś strony w internecie/magazyna branżowe gdzie można znaleźć oferty sprzedaży?
testor
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) testor » 28.08.2007 22:17

Cos takiego tylko dwie osie.
http://www.intercamper.de/womo/weinspics/690aussk.jpg

Dziś szukałem w necie kampingów, wszystko ladnie na fotkach, ale chyba jak nie uda się na Lily to na Prapratno się udamy. No chyba, że coś po drodze nas urzecze. Tak jak kemping Rea w grecji na środkowym pazurku :) - swoja drogą polecam. Super mili ludzie, super warunki. Rewelacyjna plaża. Raj dla dzieci.
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 29.08.2007 11:18

MateuszS napisał(a):Tak z ciekawości. Jakiego masz kampera?

Szukam dla siebie używanego ale poza allegro nie potrafie nic znaleźć?
Są jakieś strony w internecie/magazyna branżowe gdzie można znaleźć oferty sprzedaży?

Poszukaj tutaj:
LINK

:D :hut: :papa:

zmieniłem link bo się forum rozjechało - mod Leszek
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 17.01.2009 23:27

Ponawiam pytanie. Czy ktoś z Was jest w stanie na nie odpowiedzieć. Mój kamper ma z boxem dachowym ok 3,2m wysokości
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 19.01.2009 10:34

Byłam na Lili dwa tygodnie i nie widziałam żadnego kampera - przyczepy i owszem ale stare i "zakotwiczone na zawsze". Nie wiem jak tam dotarły ale przypuszczam, że drogą szutrową przez góry. Poszukam w domu zdjęć z tunelu aby spradzić czy mam zdjęcia, które obrazują znak drogowy.... wydaje mi się, że gdzieś na forum widziałam takie zdjęcie.
Z tego co pamiętam ..... to spotykało się obrazek jak kampery stały przed tunelem na parkingu :?

Jako, że spędzanie wakacji z przyczepą lub podróżując kamperem jest mi bliskie będąc na Hvarze przyglądałam się wyspie pod tym katem i .... szczerze muszę przyznac, że może być z tym problem. Ja osobiście jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o kempingi i jakikolwiek nie bardzo mi odpowiada. Na havrze kempingów jest zaledwie kilka :cry: Te przy duzych miescowościach mnei nie odpowiadają, na tym koło Hvaru (Milna chyba i Vira) nie była więc ciężko coś mi napisać.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 19.01.2009 11:05

Zdjęcia zapożyczone z relacji Maslinki:

Obrazek
Obrazek
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 19.01.2009 15:25

dzięki bardzo jakoś się nie dogrzebałam do nich. To co kamperem nie ma szans na Hvar.............nawet nie mówcie, bo się zapłaczę
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2009 15:32

Jak to nie ma jak jest :?: :lol: Na Hvarze widziałem całe zatrzęsienie camperów tylko nie przejedziesz przez tunel Pitve do Sv. Nedelji ;) Stari Grad, Hvar, Jelsa i wiele innych miasteczek jest dostępnych dla camperów, ale droga z Sucuraja do Hvaru dla camperów nie należy do najprzyjemniejszych chyba że lubisz mocne wrażenia :D bo jest cholernie ciasno, ale też i ruch znikomy.

Fragment mojej relacji właśnie z Hvaru

Pozdrav :papa:
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 19.01.2009 15:36

w takim razie ulżyło mi;), choćbym miała iść przed kamperem musze tam być......... to już trzecie podejście a podobno do trzech razy sztuka :lol:
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 19.01.2009 15:38

BaWa
Ładujesz się w Splicie na prom i wyjeżdżasz w Stari Gradzie. Wtedy omija cię nawet konieczność jazdy wielkim camperem drogą Sucuraj - Jelsa, co może i jest ciekawe, ale nie każdy musi lubić utrudnianie sobie życia.
Hvar nie kończy się na jego południowej, zatunelowej części :roll:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2009 15:44

Nooo a ja jeszcze dodam że w Stari Gradzie u Kasi Głydziak Bojić (naszej forumowej koleżanki) wypożyczasz Skuterek albo mały samochodzik na dobę lub kilka godzin i śmigasz do Sv. Nedelji przez tunel Pitve aż miło :D

Pozdrav :papa:
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 19.01.2009 15:49

jeszcze raz dzięki za wszelkie sugestie......

Leszku wspaniała relacja..

:lol:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 20.01.2009 11:20

BaWa - przewertuj forum w poszukiwaniu opinii o kempingach ("Hvar za tunelem" zostaw sobie na wycieczkę jednodniową skuterem jak sugerują Forumowicze powyżej - choć nie ukrywam, że tak najprawdę to ta część wyspy jest dla mnie przepiekna) i poczytaj czy Ci odpowiadają.
Z tego co pamiętam podobały Ci sie takie kempingi jak Rudine (dobrze pamiętam???), zatem wnikliwie poczytaj forum bo jak dla mnie np. kempingi w okolicy Jelsy czy Strego Gradu poprostu odpadają: nie ten "klimat", nie to położenie, nie ta plaża.
Tu podaje linki do dwóch kempingów na których nie byłam, a które mogą się wydawać ciekawe (z tym, że o Małej Milnej było sporo negatywnych wypowiedzi na forum):

http://www.suncanihvar.com/auto-camp-vira-hvar
http://www.hvar.hr/mala-milna/eng/index.htm

Również w Basinie i w Vrbovskiej znajdziesz kempingi - sporo było o tym na forum. Poszukam też jakieś mojej relacji kempingowej z Hvaru.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.01.2009 14:24

Z deczka przestarzała ta stronka... chyba o niej zapomnieli 8O
PRICE for 2000. per day in DEM
Następna strona

Powrót do Kempingi

Kamperem?
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone