Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamp LILI JAGODNA HVAR - cennik 2007

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AniaJ.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 07.08.2007 12:15

Ja w Jagodnej mialam inna niespodzinke: to bylo 2 lata temu, cena 6 euro/osoba. Bylismy z synkiem wtedy 11 letnim, mielismy placic za niego pelna stawke, a przy zaplacie okazalo sie, ze jednak polowe :D
DreamTheater
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DreamTheater » 07.08.2007 18:46

labirynt napisał(a):
DreamTheater napisał(a):Witam

Właśnie wróciliśmy ceny to 7 EURO od osoby + 2 EURO za prad na namiot (za auto zaparkowane przy namiocie sie nie placi i za namiot tez nie)

aa i za dziecko 3 latka nic nie zaplacilismy

Kemp jak dla mnie rewelacja ... :D

Pozdrawiam

ale na jakim kempingu byliście?

Ceny dotyczą kempu jak w temcie czyli LILI HVAR 8)
urbandi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) urbandi » 15.08.2007 23:22

Płaciłem na Lili wczoraj :-)
7 E. os. dorosła
3,5 dziecko do 12 lat- włascicielka dosyc skrupulatnie ( co do miesiąca) wyliczała mi wiek dziecka, które akurat jest na granicy podziału.
prąd- 2 E
Pozdro.
kristoforo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristoforo » 18.11.2007 19:48

Zainteresował mnie ten camping. Mam prośbę: moglibyście mi podać jego opis? Jak tam jest, ile się zmieści namiotów, czy można parkować autem obok namiotu, czy jest zadrzewiony, jak wyglądają sanitariaty?
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 19.11.2007 23:06

kristoforo napisał(a):Zainteresował mnie ten camping. Mam prośbę: moglibyście mi podać jego opis? Jak tam jest, ile się zmieści namiotów, czy można parkować autem obok namiotu, czy jest zadrzewiony, jak wyglądają sanitariaty?

Postaram Ci się jutro wkleić kilka zdjęć z Jagodnej /nie chce mi się dziś z uwagi na późną porę uruchamiać drugiego komputera, gdzie mam je zgrane/. Z morza jednak wierz, mi reprezentuje się całkiem nieźle. A do tego te skałki wspinaczkowe opodal... Marzenie... 8O 8O 8O
kristoforo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristoforo » 20.11.2007 16:20

Majeczko! Będę Ci wdzięczny za wszelkie informacje. Czekam z niecierpliwością!
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 24.11.2007 18:46

Wklejam zdjęcie campingu zrobione od strony morza. Niestety nigdy na nim nie byłam.

Obrazek

Poniżej; skały znajdujące się nieco dalej. Jeszcze dalej występują skały wspinaczkowe, muszę ich poszukać w swoim folderze. Jednak wierz mi widoki fantastyczne, warte polecenia i zobaczenia. :papa:

Obrazek
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 28.11.2007 09:32

Kristoforo.
Na temat kempingu Lilli było wiele na forum i ciężko tu przytoczyć wszystkie opinie. Jedni są kempingiem zachwyceni (i to chyba większości) ale są i tacy, którym on nie odpowiada.
Polecam opcje szukaj :D

W razie pytań chętnie pomogę.
AniaJ.
Cromaniak
odświeżam wątek - cennik Lili 2009

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 15:46

Byłam tam w 2005 roku, w tym roku też się wybieramy.

Mam pytanie: czy za małe dzieci (1 rok i 3 lata) również się płaci, jeśli tak, ile?

Z góry dziękuję za informacje :D
AniaJ.
Cromaniak
już znalazłam !

Nieprzeczytany postnapisał(a) AniaJ. » 13.07.2009 15:59

Już wszystko jasne, nowa stronka Lili ze wszystkimi informacjami:

http://www.kamplili.hr/Prices.aspx?id=933

Pozdrowienia dla miłośników tego miejsca icon_biggrin.gif
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Kamp LILI JAGODNA HVAR - cennik 2007 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone