Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamp koło Zadaru

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 20.04.2006 16:05

AgaBor napisał(a):Czy jak się tam jedzie to trzeba mieć winietki,czy tylko za autostrady się płaci?A może to i to?

Winietki w Czechach i Austrii jeśli taką obierzesz drogę. W chorwacji zapłacisz za autostrady, aczkolwiek można je omijać-polecam magistralę od Karlobagu do Zadaru-bajka:)
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 20.04.2006 16:12

Byliśmy w sierpniu i pogoda płatała psikusy.W tym roku jedziemy w czerwcu i tez martwię się o pogodę.Zwiedziliśmy KRKA,bardzo podobały nam się te wodospady ale za dużo tam ludzi.Podobał nam się Zadar.Odwiedziliśmy Biograd,Vodice,Nin.Nie znam campingu w okolicach Tucepi.
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 20.04.2006 16:30

W Podgorze camp Sutikla www.hotelipodgora.com
w Zivogosce camp Dole www.hoteli-zivogosce.hr/hr/main.htm
dagarts
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dagarts » 20.04.2006 17:32

AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 20.04.2006 18:37

Jeżeli zamierzam omijać autostrady to muszę mieć winietkę?Czy jeżeli ma się winietkę to trzeba jeszcze dodatkowo płacić za autostrady?Ile taka winietka kosztuje i na ile dni jest,gdzie można ją kupić?Jeśli nie trzeba mieć winietki to jak to się ma do opłat za autostrady-co się bardziej opłaca?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2006 18:54

AgaBor napisał(a):Jeżeli zamierzam omijać autostrady to muszę mieć winietkę?Czy jeżeli ma się winietkę to trzeba jeszcze dodatkowo płacić za autostrady?Ile taka winietka kosztuje i na ile dni jest,gdzie można ją kupić?Jeśli nie trzeba mieć winietki to jak to się ma do opłat za autostrady-co się bardziej opłaca?

Czytam i widzę, że trzeba zacząc od podstaw-więc wejdź na stronę niżej i dobrze przestudiuj, a potem wszystko powinno być jasne :la:
http://www.pzmtravel.com.pl/index.php?id_strony=1346
:papa:
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 21.04.2006 11:55

dagarts napisał(a):Znalazłam jeszcze coś takiego http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=40560033

Hej.Widziałam na forum,że przesyłałaś info o noclegach w Podgorze,koło Tucepi.Czy wiesz coś na temat kampów tam-bo są chyba 2-Dole i Boban.Który jest lepszy chodzi mi o warunki,spokój,wygodę ceny.Jak już się rozwinę z majdanem nie będzie mi się chciało przenosić,dlatego chcę podjąć dobrą decyzję
Pozdrawiam
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 24.04.2006 13:01

dagarts napisał(a):Niedaleko Zadaru znajduje się niewielka miejscowośc Sukosan. w ubiegłym roku byłam tam na campingu Malenica. Polecam.Camping nad samym morzem,czysty, ciepła woda non stop,lodówki gratis. Ceny:osoba dorosła 3 euro,namiot 3, samochód 2,5 ,prąd 2,5.

Hej.Nie wiesz przypadkiem czy na tym kampie można grilować?Poważnie lodówki są gratis?Są na chodzie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.04.2006 15:57

Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 05.05.2006 16:16

AgaBor napisał(a):Może ktoś był na jakimś kampie koło Zadaru i mógłby mi coś polecić.Chodzi mi o warunki,dojazd,ceny itp.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cztery lata pod rząd jeżdziliśmy czteroosobową rodzinka do miejscowości Sveti Petar, ok 12km na południe od Zadaru.Mieszkaliśmy na campingu PUNTA, gdzie właścicielem jest Mitar Juriśić.Wynajmuje on również apartamenty w swoim domu położonym ok 30m od morza,kamping jest za domem w gaju oliwkowym.Można również rozbić namiot przed i obok domu pod figami lub migdałowcami.ceny za namiot,auto cztery dorosłe osoby to ok 130kn. Warunki sanitarne bardzo dobre,możliwość grillowania na dużym murowanym ruszcie.Właściciel jest bardzo gościnny,czujesz się u niego jak u siebie w domu tylko klimat i krajobraz jakby nie ten.Ewentualnie fotki i więcej info moge przesłać ci mailem.Pozdrawiam
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 05.05.2006 17:06

Zibuś napisał(a):
AgaBor napisał(a):Może ktoś był na jakimś kampie koło Zadaru i mógłby mi coś polecić.Chodzi mi o warunki,dojazd,ceny itp.
Cztery lata pod rząd jeżdziliśmy czteroosobową rodzinka do miejscowości Sveti Petar, ok 12km na południe od Zadaru.Mieszkaliśmy na campingu PUNTA, gdzie właścicielem jest Mitar Juriśić.Wynajmuje on również apartamenty w swoim domu położonym ok 30m od morza,kamping jest za domem w gaju oliwkowym.Można również rozbić namiot przed i obok domu pod figami lub migdałowcami.ceny za namiot,auto cztery dorosłe osoby to ok 130kn. Warunki sanitarne bardzo dobre,możliwość grillowania na dużym murowanym ruszcie.Właściciel jest bardzo gościnny,czujesz się u niego jak u siebie w domu tylko klimat i krajobraz jakby nie ten.Ewentualnie fotki i więcej info moge przesłać ci mailem.Pozdrawiam

Hej.
Dzięki bardzo za info.Poprosze o fotki i więcej na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl krajobraz jakby nie ten?Myślałam o Sukosanie koło Zadaru.Ktoś polecił mi camp Malenica-może coś wiesz?
Pozdrav
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 05.05.2006 17:32

Czujesz sie jak w domu tylko krajobraz i klimat nie ten. Wcale nie brakuje mi w Chorwacji klimatu polskiego jednak atmosfera u Mitre przypomina polską rodzinę .Do Śukosanu jeżdziłem czasem na zakupy więc trudno mi powiedzieć cokolwiek o Malenicy.Miasteczko ładne i sympatyczne. My w tym roku wybieramy się na południe może do Slano na Rogać albo Oraśac,którego nie znam lub Cavtat,w którym również nie byliśmy.Może ty znasz te miejsca i pomożesz znależć jakis mały tani camp. :?:
AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 05.05.2006 17:59

Zibuś napisał(a):Czujesz sie jak w domu tylko krajobraz i klimat nie ten. Wcale nie brakuje mi w Chorwacji klimatu polskiego jednak atmosfera u Mitre przypomina polską rodzinę .Do Śukosanu jeżdziłem czasem na zakupy więc trudno mi powiedzieć cokolwiek o Malenicy.Miasteczko ładne i sympatyczne. My w tym roku wybieramy się na południe może do Slano na Rogać albo Oraśac,którego nie znam lub Cavtat,w którym również nie byliśmy.Może ty znasz te miejsca i pomożesz znależć jakis mały tani camp. :?:

Nie znam tych miejscowości.W tym roku wybieramy się do Podgory koło Makarskiej na camp Boban-z tego co czytałam na forum to niedrogo i czysto,a potem do Sukosanu.Wyjeżdżamy 17 czerwca-nie mogę się doczekać.
waldemort
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemort » 06.05.2006 07:47

Camp Boban jest w Zivogostie (nie wiem jak dokładnie się to pisze), a nie w Podgorze.
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 12.05.2006 22:25

Zibuś napisał(a):

Witam,
Mam prośbę do Zibusia, czy mógłbyś przesłać więcej info i jakies fotki na temat tego kampingu za domem ;)) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry bardzo dziękuje i czekam z niecierpliwością :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Kamp koło Zadaru - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone