Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamp koło Makarskiej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AgaBor
Croentuzjasta
Kamp koło Makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 20.04.2006 11:31

Czy może ktos mi polecić sprawdzony kemping nie daleko Makarskiej.Chodzi mi o miejscowość,warunki i ceny.Myślałam o Tucepi-może ktoś był i mógłby mi powiedzieć na ten temat.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 20.04.2006 22:43

W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 21.04.2006 07:46

janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 21.04.2006 07:49

AgaBor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AgaBor » 21.04.2006 12:06

Plumek napisał(a):W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.

Dzieki bardzo.Kampy Boban i Dole gdzie są w Zivogosce,czy w Podgorze.Czytałam,że w Podgorze,ale jeśli nie to czy daleko od tej miejscowości?Co byś polecił Baską Vodę czy Podgorę?Chodzi mi o okolicę,warunki,gdzie mniej tłoczno no i gdzie taniej.
Pozdrav
harold
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) harold » 12.08.2006 13:38

AgaBor napisał(a):
Plumek napisał(a):W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.

Dzieki bardzo.Kampy Boban i Dole gdzie są w Zivogosce,czy w Podgorze.Czytałam,że w Podgorze,ale jeśli nie to czy daleko od tej miejscowości?Co byś polecił Baską Vodę czy Podgorę?Chodzi mi o okolicę,warunki,gdzie mniej tłoczno no i gdzie taniej.
Pozdrav

Ja osobiście zdecydowanie Podgore. Camp w idealnym miejscu, wszędzie blisko (plaże, centrum Podgory). Ja za dwie osoby + dzieciak, namiot, samochód zapłaciłem 133 kuny za dobę. Jedyny minus no nie najlepsze sanitariaty, ale lokalizacja campu wszystko wynagradza! Serdecznie polecam!

Pozdro
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 12.08.2006 14:38

RBK
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) RBK » 12.08.2006 17:11

harold napisał(a):
AgaBor napisał(a):

Pozdrav

Ja osobiście zdecydowanie Podgore. Camp w idealnym miejscu, wszędzie blisko (plaże, centrum Podgory). Ja za dwie osoby + dzieciak, namiot, samochód zapłaciłem 133 kuny za dobę. Jedyny minus no nie najlepsze sanitariaty, ale lokalizacja campu wszystko wynagradza! Serdecznie polecam!

Pozdro

Zwłaszcza ten cmentarz tuż nad głowami wypoczywających...

RBK

Powrót do Kempingi

Kamp koło Makarskiej
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone