Plumek napisał(a):W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.
AgaBor napisał(a):Plumek napisał(a):W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.
Dzieki bardzo.Kampy Boban i Dole gdzie są w Zivogosce,czy w Podgorze.Czytałam,że w Podgorze,ale jeśli nie to czy daleko od tej miejscowości?Co byś polecił Baską Vodę czy Podgorę?Chodzi mi o okolicę,warunki,gdzie mniej tłoczno no i gdzie taniej.
Pozdrav
harold napisał(a):AgaBor napisał(a):Plumek napisał(a):W Tučepi - o ile się orientuję - nie ma kempingu. Jest na pewno w Podgorze (Sutikla) i w Baškiej Vodzie (Baško Polje i jeszcze jeden mniejszy). Dalej na południe znajdziesz w Živogošće-Blato 3 kempy (Dole, Boban, Male Čiste). Nie znam cen, ale powinny "wisieć" gdzieś w necie.
Dzieki bardzo.Kampy Boban i Dole gdzie są w Zivogosce,czy w Podgorze.Czytałam,że w Podgorze,ale jeśli nie to czy daleko od tej miejscowości?Co byś polecił Baską Vodę czy Podgorę?Chodzi mi o okolicę,warunki,gdzie mniej tłoczno no i gdzie taniej.
Pozdrav
Ja osobiście zdecydowanie Podgore. Camp w idealnym miejscu, wszędzie blisko (plaże, centrum Podgory). Ja za dwie osoby + dzieciak, namiot, samochód zapłaciłem 133 kuny za dobę. Jedyny minus no nie najlepsze sanitariaty, ale lokalizacja campu wszystko wynagradza! Serdecznie polecam!
Pozdro