BOLETUS napisał(a):Oświadczam, że nie jest to reklama.
Jak ktoś ma konto w banku w którego nazwie na początku jest literka"m" to proponuję wykupić ubezpieczenie turystyczne. Za 15 dni dla dwóch dorosłych osób wyszło 128 PLN. To najbardziej wypasiony wariant. Są tańsze. Bardzo ciekawe warunki ubezpieczenia. Ubezpieczenie obejmuje kraje Unii i państwa basenu Morza Śródziemnego.
przemol napisał(a):Słuchajcie, pytanie może trochę śmieszne, ale czy teraz jest obowiązek przyklejenia znaczka PL na aucie? Na poprzednim, starym aucie to miałem od zawsze, ale że jest nowe to właściwie nie wiem?
alessandro1977 napisał(a):po jakiego czorta wozimy w samochodzie 1 kg gaśnicę proszkową...???
osito1963 napisał(a):BOLETUS napisał(a):Oświadczam, że nie jest to reklama.
Jak ktoś ma konto w banku w którego nazwie na początku jest literka"m" to proponuję wykupić ubezpieczenie turystyczne. Za 15 dni dla dwóch dorosłych osób wyszło 128 PLN. To najbardziej wypasiony wariant. Są tańsze. Bardzo ciekawe warunki ubezpieczenia. Ubezpieczenie obejmuje kraje Unii i państwa basenu Morza Śródziemnego.
Potwierdzam.
Za 5 osób na 14 dni "deko" mniej wypasiony pakiet 178 zł. (Łącznie z OC do 100 000).
Artur
alessandro1977 napisał(a):...co do gaśnic, taka samochodowa nie pomoże Ci w przypadku jakiegoś pożaru...to tylko 1 kg proszku, którym nic się nie zdziała..
lubelski napisał(a):... zadziałała ze 3 sekundy...
weldon napisał(a):lubelski napisał(a):... zadziałała ze 3 sekundy...
... bo to taki przyczynek do pracy kolektywnej.
Trzeba było się zatrzymać, poczekać, aż zbierze ze trzydziestu chłopa, i wtedy, razem piard... przepraszam,
dmuchnąć, a kolega chciał sam. I to od razu całego TIR'a. Oj nieładnie kolego Lubelski, nieładnie ...
pzdr
lubelski napisał(a):....dopóki człowiek nie przekona się sam to nie ma zdania. Ze 3 tyg. temu zatrzymałem się na obwodnicy Garwolina bo płonął tir. Wyskoczyłem z samochodu ze swoją kilówką...śmiech na sali ....(nabita w autoryzowanej firmie), zadziałała ze 3 sekundy. Idiotyczny przepis wożenia czegoś czym można ewentualnie zgasić papierosa bo w przypadku pożaru samochodu rzecz totalnie nieprzydatna.
MorskiPas napisał(a):
Przy okazji zaobserwowałem, że na kilkadziesiąt przejeżdżających samochodów tylko kilku kierowców zdecydowało się zużyć swój kilogramowy "skarb" dla obcego sobie Poloneza, choć jego właściciel próbował zatrzymywać samochody i gestami prosił o użyczenie gaśnicy.
adikos napisał(a):TYGRYS czytajac twojego posta wyslalem zone do duzego banku ktory zaczyna sie na P i ma w logo duzego zwierza i faktycznie zalatwila ubezpieczenie za free od reki (zona ma konto w tym banku)wazne przez 30 dni od daty zgloszenia,na dodatek ubezpieczenie obejmuje koszty naprawy i holowania samochodu ,ale to jest wazne tylko na terenie PL,dzieki CI za info
pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi