Po pierwsze: przestudiuj wszystkie linki
Po drugie: życzę powodzenia w dyskusji z policjantami niemieckimi, jak odkryją, że w aucie jest włączona kamerka i że są właśnie nagrywani
Lednice napisał(a):(...)
slr napisał(a):Pytanie moze troche z innej beczki ale....
W Austrii z tego co kojarze wprowadzili zakaz uzywania video rejestratorow w aucie moze ktos cos o tym napisac wiecej?
Lednice napisał(a):(...)No to może w skrócie (...)
Z tym, że nie wolno stale nagrywać
Lednice napisał(a):Jeśli w kilkudziesięciu artykułach prasowych piszą o tym zakazie i ostrzegają,
dla mnie jest to jasne, że kilkudziesięciu żurnalistów tego sobie nie ubzdurało
paulr napisał(a):slr napisał(a):Pytanie moze troche z innej beczki ale....
W Austrii z tego co kojarze wprowadzili zakaz uzywania video rejestratorow w aucie moze ktos cos o tym napisac wiecej?
I to juz dawno ze 2 lata ..... Jak nie wiecej:-) kary bardzo wysokie chyba taniej jest tam kogos zamordowac niz nagrywac samochodową kamerką:-)
zbig99 napisał(a): W Austrii nie można korzystać też z powiadamiania o radarach w nawigacji. Tę funkcję w nawigacji trzeba wyłączyć. Chyba, że coś się zmieniło (?). Jak tylko wjeżdżam na teren Austrii mam powiadomienie w tym temacie.
Crocodyl napisał(a):zbig99 napisał(a): W Austrii nie można korzystać też z powiadamiania o radarach w nawigacji. Tę funkcję w nawigacji trzeba wyłączyć. Chyba, że coś się zmieniło (?). Jak tylko wjeżdżam na teren Austrii mam powiadomienie w tym temacie.
Powiem szczerze - pierwsze słyszę. Jakie powiadomienie, na co, na telefon O takowym zakazie słyszałem w Niemczech ale w Austrii. Od kiedy i skąd te informacje?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi