Adam,K napisał(a):Problem w tym, że musiałbym najprawdopodobniej do wymiany zdemontować całą lampę. Pewien na 100% nie jestem ale na 90.
Auto mam na gwarancji, więc nie mogę sam przy nim grzebać.
To chore.
A jakie?
Adam,K napisał(a):Czeskie hehehe.
Superb II
W instrukcji obsługi samochodu jest napisane:
W samochodach ze światłami ksenonowymi żarówki świateł mijania, drogowych i przednich pozycyjnych musi wymieniać fachowa stacja obsługi.
Nie będę woził zatem żarówek powołując się na producenta samochodu.
jarku007 napisał(a):Adam,K napisał(a):Problem w tym, że musiałbym najprawdopodobniej do wymiany zdemontować całą lampę...Powiem Ci więcej , są niektóre modele samochodów gdzie trzeba zdemontować przedni zderzak aby dostać się do xenonów . I co wtedy ?.
Adam,K napisał(a):Czeskie hehehe.
Superb II
W instrukcji obsługi samochodu jest napisane:
W samochodach ze światłami ksenonowymi żarówki świateł mijania, drogowych i przednich pozycyjnych musi wymieniać fachowa stacja obsługi.
Nie będę woził zatem żarówek powołując się na producenta samochodu.
krutom napisał(a):Tak jest np. w Stilo i nie dotyczy to xenonów. Wymiana żarowek wymaga sporo pracy. Można to zrobić demontując koło i nadkole, lub wyjmując alumulator albo po drugiej stronie zbiornik płynu do spryskiwacza.
Najlepiej raz na rok przy przegladzie poprosić o wymiane żarówek.
Semedi napisał(a):A tak przy okazji jeżeli ma się nowe tablice rejestracyjne ze znaczkiem PL trzeba doklejać dla świętego spokoju naklejkę, czy jest to honorowane?
weldon napisał(a):waldis napisał(a):Czy aby na pewno? (...)
Z tego wynika, że jak się ma gwiazdki unijne, to trzeba peelke nakleić?
A naklejka Opala nie starczy?
Serce w pasy napisał(a):A ja mam paszport Polsatu. Wystarczy?
wiewióreczka napisał(a):czytam i czytam i nie widzę nic odnośnie ZIELONEJ KARTY!!!
pytanie- czy mam wystąpić z prośbą do agenta PZU o jej wypisanie??? czy w Chorwacji jest potrzebna???