te kiero napisał(a):Na zachętę dwa takie miejsca bliskie mojego zamieszkania.
1. Jezioro „Balaton” w Trzebini
Jeziorko bardzo blisko centrum miasta, już mocno zarośnięte, częściowo zagospodarowane, mankamentem jest w lato masa ludzi i bardzo niewielki parking. Polecam bardziej jako wypad poza sezonem.
empire13 napisał(a):te kiero napisał(a):Na zachętę dwa takie miejsca bliskie mojego zamieszkania.
Jeziorko bardzo blisko centrum miasta, już mocno zarośnięte, częściowo zagospodarowane, mankamentem jest w lato masa ludzi i bardzo niewielki parking. Polecam bardziej jako wypad poza sezonem.
Kilka lat temu czasem odwiedzałem. Ostatnie zmiany nie przypadły mi do gustu.
Nikt chyba nie wspominał o zbiorniku Kuźnica Warężyńska, zwanym potocznie Pogoria IV.
Zdjęć nie robiłem, bo byłem w miejscu, w którym nie wypada ich robić.
Woda bardzo czysta. Widać w niej sporo ryb. Prawie jak w Cro
te kiero napisał(a):empire13 napisał(a):te kiero napisał(a):Na zachętę dwa takie miejsca bliskie mojego zamieszkania.
Kilka lat temu czasem odwiedzałem. Ostatnie zmiany nie przypadły mi do gustu.
Nikt chyba nie wspominał o zbiorniku Kuźnica Warężyńska, zwanym potocznie Pogoria IV.
Zdjęć nie robiłem, bo byłem w miejscu, w którym nie wypada ich robić.
Woda bardzo czysta. Widać w niej sporo ryb. Prawie jak w Cro
Na P4 jestem każdego m-ca cały rok, kiedyś w każdym tygodniu
Teraz już szału ni ma. Ale dobre miejsce na sporty wodne i inne. W końcu to tutaj zaliczyłem maraton rolkarski
P4 jest bardzo fotogeniczna szczególnie o wschodach słońca. Polecam.