Wiesz, że jeszcze inne mam zaległe?mysza73 napisał(a):Mam lepszą propozycję - zacznij pisać swoją relację z ostatnich wakacji
Noooo pomyślę ... jak ogarnę wielkanocny wyjazdpiekara114 napisał(a):Dawaj, dawaj... Rodzicom podrzuciłam taki pomysł na maj lub czerwiec i chcę im pokazać, że na spokojnie mogą to w 2 tygodnie ogarnąć... choć ostatnio stwierdzili, że może w końcu Chorwacja....
Wiem , ale ta wakacyjna najbardziej mnie ciekawipiekara114 napisał(a):Wiesz, że jeszcze inne mam zaległe?mysza73 napisał(a):Mam lepszą propozycję - zacznij pisać swoją relację z ostatnich wakacji
A co masz ogarniać? Drukuj relację Marzeny i Tonego i gotowe i już możesz zdjęcia wklejaćmysza73 napisał(a):Noooo pomyślę ... jak ogarnę wielkanocny wyjazd
piekara114 napisał(a):A co masz ogarniać? Drukuj relację Marzeny i Tonego i gotowe i już możesz zdjęcia wklejaćmysza73 napisał(a):Noooo pomyślę ... jak ogarnę wielkanocny wyjazd
Beata W. napisał(a):Aga ja bardzo to Beatę popieram z tym pomysłem uzupełnienia relacji. A jak by Ci się to udało w ciągu jakichś dwóch tygodni to było by super
Ps. A do Wielkanocy jeszcze chwila.