Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 29.11.2016 22:15

Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie :evil:

Ale się obśmiałam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smo:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.11.2016 22:34

mysza73 napisał(a):
piekara114 napisał(a):Co do kosztów: to brakuje mi kosztu paliwa (chyba na wodę nie jeździłyście? a z ciekawości to ile tych km po Santorini zrobiłybyście?), parkingów w Grecji nie ma na szczęście, komunikacji w Atenach.
O folgowaniu sobie pysznościami (w tym dla mnie pyszną baklawą) to już nie liczę.... Ale bym zjadła teraz gyrosika w picie i baklawę...
Za paliwo zapłaciłyśmy 27 euro, chyba ... Potter weź no poratuj ...
Bilet turystyczny w Antenie 22 euro
A jeść to i w domu bym musiała, prawda :smo:

Jedzenia nie licz. Teraz koszty wychodzą mi mniej więcej zgodnie z moimi wyliczeniami,/założeniami na pobyt tam w czasie majówki :D Założeń i kosztów stałych nie da się oszukać/zmienić...

Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie :evil

No nie rób tak, po prostu przypilnuj kobietę, co na siebie wkłada....

Mysza, a może Ty masz zdjęcie Potter ubraną na cebulkę :?:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 29.11.2016 23:08

Nie wiem czy jakieś ciekawe zdjęcia Mysza pominęła, ale to z pewnością tak :twisted: ...

Obrazek
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 29.11.2016 23:10

Potter napisał(a):Nie wiem czy jakieś ciekawe zdjęcia Mysza pominęła, ale to z pewnością tak :twisted: ...

Prawie jak w kołysce...lub kojcu, aby nie wypadła :mrgreen: :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 29.11.2016 23:40

mysza73 napisał(a):
Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie :evil:

Potter się focha, bo właśnie Czarni puścili PW w skarpetkach ... znaczy wygraliśmy 3-1, brawo My :!: :oczko_usmiech:

Czarnuchy faktycznie ostatnio na fali wznoszacej....

Brawo brawo ale i tam Mistrz z Trojmiasta bedzie ;)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 29.11.2016 23:51

mysza73 napisał(a):No to Leonie ... słowo się rzekło ... teraz Twoja kolej :oczko_usmiech:

U mnie słowo droższe piniendzów :mrgreen:

Zaraz się biorę za zajawkę. :wink:

Stylówka hit.
:hut:
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 30.11.2016 09:28

Dzięki dziewczyny, super się z Wami podróżowało :lol: Czekamy więc na kolejny wypad i kolejną relację :wink:

piekara114 napisał(a):[quote="mysza73Jedzenia nie licz. Teraz koszty wychodzą mi mniej więcej zgodnie z moimi wyliczeniami,/założeniami na pobyt tam w czasie majówki :D Założeń i kosztów stałych nie da się oszukać/zmienić...
:?:

Pytanie tylko czy na majówkę kupisz bilety w takich cenach :?: A trzeba przyznać, że w nadchodzącym roku majówką wypada całkiem całkiem :hut:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 30.11.2016 09:31

Potter napisał(a):Nie wiem czy jakieś ciekawe zdjęcia Mysza pominęła, ale to z pewnością tak :twisted: ...
Nie dałam tego zdjęcia, bo go nie mam ... nie dałaś mi zdjęć z tel :evil:
Lidia K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidia K » 30.11.2016 12:51

Błyskawicznie uwinęłyście się z relacją.
Mnóstwo zobaczyłyście, mam wrażenie, że cała wyspa jest Wam znana. A jeszcze znalazłyście czas na kąpiel i wylegiwanie się na tych gorących plażach.
I za to dziękuję.

:D :D :D
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 30.11.2016 13:37

Beata W. napisał(a):Dzięki dziewczyny, super się z Wami podróżowało :lol: Czekamy więc na kolejny wypad i kolejną relację :wink:

piekara114 napisał(a):[quote="mysza73Jedzenia nie licz. Teraz koszty wychodzą mi mniej więcej zgodnie z moimi wyliczeniami,/założeniami na pobyt tam w czasie majówki :D Założeń i kosztów stałych nie da się oszukać/zmienić...
:?:

Pytanie tylko czy na majówkę kupisz bilety w takich cenach :?: A trzeba przyznać, że w nadchodzącym roku majówką wypada całkiem całkiem :hut:

No właśnie na razie nie ma, ale jak obserwuje ceny spadają na równo 8 tygodni przed lotem i potem rosną... W zapasie mam jeszcze kilka miejsc lotowych, a jak nie to samochodówka może Budapeszt (uwielbiam) lub Berlin, syn mówi o Pradze (bo ostatnio popularna się w naszych kręgach rodzinno-znajomych zrobiła) lub może ponownie Benelux... Się zobaczy....
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 30.11.2016 17:54

Ekstra relacja .Super się z Wami zwiedzało .Pozdrawiam
morgana
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) morgana » 30.11.2016 18:16

Dziewczyny, świetna wyprawa, zazdraszczam mocno takiego babskiego wypadu :mrgreen: .
Relacja też boska, chwilami obśmiałam się jak norka.
I już nie mogę się doczekać Waszego kolejnego wyjazdu :mrgreen: .
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 30.11.2016 20:19

elka21 napisał(a):

Ale się obśmiałam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smo:

Potter nie bądź taka. Po prostu przed wyjazdem z Myszą zrób jej kontrolę garderoby, żeby wstydu nie było :mrgreen: Ps. To zdjęcie Myszy zrobiło furrorę na forum :!: :!: :!:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 30.11.2016 20:31

Już teraz nie chce mi się szukać, ale gdzieś tam na początku relacji ostrzegałam, że tego typu akcję Mysza uskuteczni :lol: . Nie sądziłam tylko, że ten strój spodoba się Wam tak samo jak mnie :mrgreen: ...
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 30.11.2016 20:35

Świetna i fantastycznie opisana podróż :D

Dzięki, Dziewczyny! Czytając Waszą relację, miałam cały czas uśmiech od ucha do ucha :mrgreen:

Zdjęcia z pozami przyjmowanymi na lotnisku wymiatają :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-) - strona 41
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies