Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie
Ale się obśmiałam
mysza73 napisał(a):Za paliwo zapłaciłyśmy 27 euro, chyba ... Potter weź no poratuj ...piekara114 napisał(a):Co do kosztów: to brakuje mi kosztu paliwa (chyba na wodę nie jeździłyście? a z ciekawości to ile tych km po Santorini zrobiłybyście?), parkingów w Grecji nie ma na szczęście, komunikacji w Atenach.
O folgowaniu sobie pysznościami (w tym dla mnie pyszną baklawą) to już nie liczę.... Ale bym zjadła teraz gyrosika w picie i baklawę...
Bilet turystyczny w Antenie 22 euro
A jeść to i w domu bym musiała, prawda
Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie :evil
Potter napisał(a):Nie wiem czy jakieś ciekawe zdjęcia Mysza pominęła, ale to z pewnością tak ...
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie
Potter się focha, bo właśnie Czarni puścili PW w skarpetkach ... znaczy wygraliśmy 3-1, brawo My
mysza73 napisał(a):No to Leonie ... słowo się rzekło ... teraz Twoja kolej
piekara114 napisał(a):[quote="mysza73Jedzenia nie licz. Teraz koszty wychodzą mi mniej więcej zgodnie z moimi wyliczeniami,/założeniami na pobyt tam w czasie majówki Założeń i kosztów stałych nie da się oszukać/zmienić...
Beata W. napisał(a):Dzięki dziewczyny, super się z Wami podróżowało Czekamy więc na kolejny wypad i kolejną relacjępiekara114 napisał(a):[quote="mysza73Jedzenia nie licz. Teraz koszty wychodzą mi mniej więcej zgodnie z moimi wyliczeniami,/założeniami na pobyt tam w czasie majówki Założeń i kosztów stałych nie da się oszukać/zmienić...
Pytanie tylko czy na majówkę kupisz bilety w takich cenach A trzeba przyznać, że w nadchodzącym roku majówką wypada całkiem całkiem
elka21 napisał(a):Potter napisał(a):Nigdzie z Rumunem więcej nie jadę. Żadnych relacji więc nie będzie
Ale się obśmiałam