[/quote]mysza73 napisał(a):Weź Kobieto rzuć tę robotę ... no w jakich warunkach Ty musisz pracować , skandalpiekara114 napisał(a):Przeczytane...a pooglądam sobie wieczorem
Pozdrawiam
Prawda Albo chociaż poproś o zmianę kompa
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Weź Kobieto rzuć tę robotę ... no w jakich warunkach Ty musisz pracować , skandalpiekara114 napisał(a):Przeczytane...a pooglądam sobie wieczorem
Prawda Albo chociaż poproś o zmianę kompa
Też byś się modliła po kilku godzinach na podłodzepiekara114 napisał(a):A Mysza to się modli to tych pojemników?
No jeszcze nie koniec ... miałyśmy jeszcze do zagospodarowania czas na greckiej ziemi od 2.00 do 15.00maslinka napisał(a):Ale, ale... to przecież jeszcze nie koniec
Może i można ... ale po co , na tych wszystkich przewodnikach jest ta kopułkaelka21 napisał(a):A ten kościół, to miał tylko kopułkę , nie można było do niego zejść
Przechyl główkę w lewo ...elka21 napisał(a):Tak się przyglądam, i nie bardzo mogę rozpoznać, jaką to Potter przyjęła pozę do spania na tej walizce
mysza73 napisał(a):Porcje w Grecji dają ogromne (jak dla mnie )
mysza73 napisał(a):Właśnie zarobiłam 10 euro ...
mysza73 napisał(a):Przechyl główkę w lewo ...elka21 napisał(a):Tak się przyglądam, i nie bardzo mogę rozpoznać, jaką to Potter przyjęła pozę do spania na tej walizce
ojjj no zdjęcia nie przekręciłam
Jeszcze takie mampiekara114 napisał(a):Macie to zdjęcie zrobione en face? Sukienka mi się spodobała i muszę jakoś ją rozrysować
Musisz poczekać do następnego odcinka ...piekara114 napisał(a):A w Atenach zległyście na lotnisku czy pod Akropolem czekając na wschód słońca?
Sara76 napisał(a):Super widoki na koniec zostawiłyście dziewczyny. Nie dziwię się Myszy, że się uparła na te niebieskie kopułki
elka21 napisał(a):mysza73 napisał(a):Przechyl główkę w lewo ...elka21 napisał(a):Tak się przyglądam, i nie bardzo mogę rozpoznać, jaką to Potter przyjęła pozę do spania na tej walizce
ojjj no zdjęcia nie przekręciłam
Taaa, teraz to widzę , że śpi na krzesłach, na walizce trzyma nogi, a tak przy okazji, to fajnie się wypięła na tych dwóch tam pod ścianą
Myślałam, że na jednej z sukienek jest inny złoty wzorek, a tu jednak takie same... ale pomysł już mam... jeszcze trafić jakiś materiał a la tetra sukienkowa....mysza73 napisał(a):Jeszcze takie mampiekara114 napisał(a):Macie to zdjęcie zrobione en face? Sukienka mi się spodobała i muszę jakoś ją rozrysować
piekara114 napisał(a):Myślałam, że na jednej z sukienek jest inny złoty wzorek, a tu jednak takie same... ale pomysł już mam... jeszcze trafić jakiś materiał a la tetra sukienkowa....mysza73 napisał(a):Jeszcze takie mampiekara114 napisał(a):Macie to zdjęcie zrobione en face? Sukienka mi się spodobała i muszę jakoś ją rozrysować