Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 24.11.2016 09:46

mysza73 napisał(a):No to jedziemy do Megalochori.

... już sama nazwa bardzo mi się podoba bo zbliżona do naszej lefkadzkiej mieściny ... :wink: ... a dzwoneczki to tylko potwierdziły ... :mrgreen: ...
Pozdrawiam.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.11.2016 11:39

mysza73 napisał(a):
piekara114 napisał(a):Jak się byczy kilka razy w roku w ciepłych krajach zaczynając już w marcu, to dziewczyny stale są opalone...
No właśnie ... a ile to razy Ty byłaś w tym roku na wakacjach? :roll: :smo:

Na na pewno mniej niż Ty :D

Odcinek dopiero w domku... (na co wrzucasz zdj. że Twoich w pracy nie mogę oglądać?)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.11.2016 11:42

Ja zdjęcia widzę - są wrzucone na fmix.pl
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 24.11.2016 11:48

mysza73 napisał(a):Szyszki araukarii :mrgreen:
Obrazek

Też mi się bardzo podoba to drzewko :D .
Na Sycylii też je mają jakby co :oczko_usmiech:

Może wyjdę na ignoranta, ale już mi się te wszystkie miasteczka wymieszały w jedno :roll: . Wyglądają ślicznie i uroczo w tych biało-niebieskich barwach, ale wszystkie takie same :? :lol: .

piekara114 napisał(a):(na co wrzucasz zdj. że Twoich w pracy nie mogę oglądać?)

Myślałam, że Ty w pracy żadnych zdjęć nie widzisz. Może jest tak, że masz zablokowane adresy tych największych serwerów.
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 24.11.2016 12:38

Nie mam aktualnie czasu na uzupełnianie zdjęć szefowej, ale moje dobre imię padło w tzw. międzyczasie tyle razy, że muszę się ustosunkować :evil: ...

mysza73 napisał(a):Potter swoim obiektywem robiła niezłe zbliżenia (kropka zlikwidowana? :roll: )

Nie ... :oops: , jakoś czasu brak ...

mysza73 napisał(a):Juczki piękne ... :hearts:
...
A z Potter jeszcze piękniejsze ... :smo:

No ja myślę :oczko_usmiech:

Sara76 napisał(a):Dopiero pod koniec relacji dopatrzyłam się jak Wy się opaliłyście na tych październikowych wojażach 8O

piekara114 napisał(a):
Sara76 napisał(a):Dopiero pod koniec relacji dopatrzyłam się jak Wy się opaliłyście na tych październikowych wojażach 8O

Jak się byczy kilka razy w roku w ciepłych krajach zaczynając już w marcu, to dziewczyny stale są opalone...

(też zwróciłam na to uwagę, zwłaszcza Potter z wiatrem we włosach prezentuje śliczną opaleniznę)

Zaraz, zaraz ... Nie róbcie z nas jakiś globtroterek :oczko_usmiech: ... Zarówno Korfu, jak i Ateny z Santorini to były naprawdę mega wyżyłowane wyjazdy. Żaden z nich nie przekroczył 1 tys. zł/łebka, a przypominam, że na Korfu byłam sama i samochód miałam na cały tydzień :evil: :wink: ... W tym miejscu zapraszam wszystkich chętnych do współudziału w zbrodni ewentualnej w przyszłości ... Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa :P :oczko_usmiech: ...

A co do opalenizny ... polecam mega sprawdzony sposób: malowanie ogrodzenia wokół domu + malowanie barierek na balkonach :mrgreen: ... Najlepiej na kolor czarny, podobno przyciąga=absorbuje promienie słoneczne najlepiej ... :lol: :lol: :lol:

mysza73 napisał(a):Potter jest psiarą nad psiary, nie przejdzie spokojnie obok psa, żeby go nie wytargać A tym autkiem piesek przyjechał do lekarza ... chyba był chory ...

Taaa, ciekawe kto robił fotki każdemu ! dachowcowi :roll: :mrgreen: ...

marze_na napisał(a):Może wyjdę na ignoranta, ale już mi się te wszystkie miasteczka wymieszały w jedno :roll: . Wyglądają ślicznie i uroczo w tych biało-niebieskich barwach, ale wszystkie takie same :? :lol: .

Nie wyjdziesz na żadnego ignoranta :D . One naprawdę są do siebie podobne. Co nie zmienia faktu, że i tak nad wyraz CUDNE :oczko_usmiech: :hearts:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.11.2016 13:28

Wybacz Tony, ale jakoś mi umknął Twój wczorajszy komentarz 8O :roll: :oops: :wink:

tony montana napisał(a):Ladne te widoczki z gory Proroka

Ale co tak malo zdjec zrobilyscie??

Ale że jak mało ... w każdą stronę po jednym :roll: :oczko_usmiech:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 24.11.2016 13:40

mysza73 napisał(a):Wybacz Tony, ale jakoś mi umknął Twój wczorajszy komentarz 8O :roll: :oops:

A co z PRZEDWCZORAJSZYM????

:la: :devil:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.11.2016 13:42

tony montana napisał(a):
mysza73 napisał(a):Wybacz Tony, ale jakoś mi umknął Twój wczorajszy komentarz 8O :roll: :oops:

A co z PRZEDWCZORAJSZYM????

:la: :devil:
No tak się boję tego wybuchu, że wolałam się nie odzywać 8O :roll: :oops: :smo:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.11.2016 13:53

Potter napisał(a):Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa :P :oczko_usmiech: ...

Skoro liczba pojedyncza, to przekonałyście mnie :mrgreen:

Tego na czerwono trochę się obawiam, ale co tam.....
:wink:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 24.11.2016 13:58

Potter napisał(a): W tym miejscu zapraszam wszystkich chętnych do współudziału w zbrodni ewentualnej w przyszłości ... Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa :P :oczko_usmiech: ...
Daj jakiś namiar do tej szefowej ... bo ja się zgłaszam, ofkors :oczko_usmiech:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 24.11.2016 14:14

kaszubskiexpress napisał(a):
Potter napisał(a):Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa :P :oczko_usmiech: ...

. . . raz się żyje , więc dlaczego nie na kolorowo :?: :mrgreen: też o namiary proszę . . .

A w sprawie niebieskobiałych , czy raczej niebiańskobiałych Waszych zdjęć napiszę, że bardzo mi przypadły do gustu i kolejne wakacyjne wyjazdy chyba w kierunku greckich wysp będą kierowane . . .

Agnieszko , gratki za puzle :papa: też zawsze rozwalamy nowe , a po kilku latach wracamy do składania fajnych widoczków - za drugim lub trzecim razem podklejamy je

Pozdrawiam
Piotr
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 24.11.2016 15:02

kaszubskiexpress napisał(a):

Oj Leon Leon kiedy Ty wyrosniesz... ;)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.11.2016 16:04

Potter napisał(a):Zaraz, zaraz ... Nie róbcie z nas jakiś globtroterek :oczko_usmiech: ...

Hola, hola, a o Rzymie dwóch Blondynek to nie zapomniałaś?

Potter napisał(a):Zaraz, zaraz ... Nie róbcie z nas jakiś globtroterek :oczko_usmiech: ... Zarówno Korfu, jak i Ateny z Santorini to były naprawdę mega wyżyłowane wyjazdy. Żaden z nich nie przekroczył 1 tys. zł/łebka,

Jestem ciekawa tych Waszych wyliczeń...
piekara114 napisał(a): I ciekawa jestem jak to Wam to tanio wyszło, na razie mamy 406 zł na łepka.
- to za loty dla przypomnienia
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 24.11.2016 20:03

Piekara, sie czepiasz :oczko_usmiech: .... No może faktycznie nieco za bardzo zaookrągliłam to Santo :mrgreen: . Ten tysiąc to były koszty tak jakby stałe :D ... Trzeba dołożyć życie czyli jedzonko :oczko_usmiech: ... Ale i tak uważam, że koszt tej wycieczki czyli tego co zobaczyłyśmy był wyjątkowo niski ....

A w Rzymie to się za bardzo nie opaliłyśmy przez ten jeden dzień ze słońcem :evil: ....
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 25.11.2016 08:54

Z kolei ja w koszty wliczam każde wydane euro/kunę/czy co tam się trafi. Bez jedzenia i picia nawet na najbardziej odlotowych wakacjach się nie obejdzie...

Potter napisał(a):A w Rzymie to się za bardzo nie opaliłyśmy przez ten jeden dzień ze słońcem :evil: ....

A czy my Tu tylko o opalaniu mówimy? Mówiliśmy ogólnie o globtroterkach :D

To za nim mysza się weźmie, to może coś Ty wrzucisz? Twoje fotki w pracy widzę :D :D

marze_na napisał(a):
piekara114 napisał(a):(na co wrzucasz zdj. że Twoich w pracy nie mogę oglądać?)

Myślałam, że Ty w pracy żadnych zdjęć nie widzisz. Może jest tak, że masz zablokowane adresy tych największych serwerów.

Twoich wtedy nie widziałam, ale teraz widzę (raczej więcej widzę, nie widzę myszy, KOLa i ajdadi - ztych co aktualnie śledzę) i chętnie bym dalej z S. pooglądała i poczytała
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-) - strona 35
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone