mysza73 napisał(a):No to jedziemy do Megalochori.
... już sama nazwa bardzo mi się podoba bo zbliżona do naszej lefkadzkiej mieściny ... ... a dzwoneczki to tylko potwierdziły ... ...
Pozdrawiam.
mysza73 napisał(a):No właśnie ... a ile to razy Ty byłaś w tym roku na wakacjach?piekara114 napisał(a):Jak się byczy kilka razy w roku w ciepłych krajach zaczynając już w marcu, to dziewczyny stale są opalone...
piekara114 napisał(a):(na co wrzucasz zdj. że Twoich w pracy nie mogę oglądać?)
mysza73 napisał(a):Potter swoim obiektywem robiła niezłe zbliżenia (kropka zlikwidowana? )
mysza73 napisał(a):Juczki piękne ...
...
A z Potter jeszcze piękniejsze ...
Sara76 napisał(a):Dopiero pod koniec relacji dopatrzyłam się jak Wy się opaliłyście na tych październikowych wojażach
piekara114 napisał(a):Sara76 napisał(a):Dopiero pod koniec relacji dopatrzyłam się jak Wy się opaliłyście na tych październikowych wojażach
Jak się byczy kilka razy w roku w ciepłych krajach zaczynając już w marcu, to dziewczyny stale są opalone...
(też zwróciłam na to uwagę, zwłaszcza Potter z wiatrem we włosach prezentuje śliczną opaleniznę)
mysza73 napisał(a):Potter jest psiarą nad psiary, nie przejdzie spokojnie obok psa, żeby go nie wytargać A tym autkiem piesek przyjechał do lekarza ... chyba był chory ...
marze_na napisał(a):Może wyjdę na ignoranta, ale już mi się te wszystkie miasteczka wymieszały w jedno . Wyglądają ślicznie i uroczo w tych biało-niebieskich barwach, ale wszystkie takie same .
mysza73 napisał(a):Wybacz Tony, ale jakoś mi umknął Twój wczorajszy komentarz
Potter napisał(a):Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa ...
Daj jakiś namiar do tej szefowej ... bo ja się zgłaszam, ofkorsPotter napisał(a): W tym miejscu zapraszam wszystkich chętnych do współudziału w zbrodni ewentualnej w przyszłości ... Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa ...
kaszubskiexpress napisał(a):Potter napisał(a):Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa ...
Skoro liczba pojedyncza, to przekonałyście mnie
Tego na czerwono trochę się obawiam, ale co tam.....
kaszubskiexpress napisał(a):Potter napisał(a):Spadną nam koszty apartmana i samochodu na łebka, a wzrośnie możliwość urozmaiceń ... Zgłoszenia przyjmuje szefowa ...
Skoro liczba pojedyncza, to przekonałyście mnie
Tego na czerwono trochę się obawiam, ale co tam.....
Potter napisał(a):Zaraz, zaraz ... Nie róbcie z nas jakiś globtroterek ...
Potter napisał(a):Zaraz, zaraz ... Nie róbcie z nas jakiś globtroterek ... Zarówno Korfu, jak i Ateny z Santorini to były naprawdę mega wyżyłowane wyjazdy. Żaden z nich nie przekroczył 1 tys. zł/łebka,
- to za loty dla przypomnieniapiekara114 napisał(a): I ciekawa jestem jak to Wam to tanio wyszło, na razie mamy 406 zł na łepka.
Potter napisał(a):A w Rzymie to się za bardzo nie opaliłyśmy przez ten jeden dzień ze słońcem ....
marze_na napisał(a):piekara114 napisał(a):(na co wrzucasz zdj. że Twoich w pracy nie mogę oglądać?)
Myślałam, że Ty w pracy żadnych zdjęć nie widzisz. Może jest tak, że masz zablokowane adresy tych największych serwerów.