mervik napisał(a):....myszka....idzie jak burza z tą układanką...krzaczory się domaluje na ściance
Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
mervik napisał(a):....myszka....idzie jak burza z tą układanką...krzaczory się domaluje na ściance
Dzięki ,tony montana napisał(a):No, gratulacje.... gratulacje
Jutro chyba skończęmervik napisał(a):....myszka....idzie jak burza z tą układanką...krzaczory się domaluje na ściance
Ja nie będę pokazywać palcem, kto się z relacjami ociąga ...piekara114 napisał(a):Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
A zauważyłaś, że przegoniłam Cię w tabeli ...Potter napisał(a):Mysza ciągle świętuje .
Ja się nie ociągam... na najchętniej zimową porą pisze, a teraz taki wysyp relacji, że poczekam i wtedy zacznę...mysza73 napisał(a):Ja nie będę pokazywać palcem, kto się z relacjami ociąga ...piekara114 napisał(a):Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
Sara76 napisał(a):Mysza nie poznaję Cię! zawsze byłaś taka pilna i obowiązkowa, a tu weekend mija a relacja leży odłogiem... i do tego sama się przyznałaś, że bawisz się puzzlami i chodzisz na mecze
Teraz kup takie dla dzieci i układają z dziewczynkami , jak ich zarazisz, potem będą Ci pomagać ... bo moją Zuzia patrzy na mnie z politowaniem i nic a nic nie rozumie co mnie tak kręciBeata W. napisał(a):Co do puzzli to zazdroszczę Ci Agnieszko. Kiedyś też lubiłam sobie poukładać Ale mam nadzieję, że za parę lat znów będę miała taką możliwość
mysza73 napisał(a):Sara76 napisał(a):Mysza nie poznaję Cię! zawsze byłaś taka pilna i obowiązkowa, a tu weekend mija a relacja leży odłogiem... i do tego sama się przyznałaś, że bawisz się puzzlami i chodzisz na mecze
Teraz kup takie dla dzieci i układają z dziewczynkami , jak ich zarazisz, potem będą Ci pomagać ... bo moją Zuzia patrzy na mnie z politowaniem i nic a nic nie rozumie co mnie tak kręciBeata W. napisał(a):Co do puzzli to zazdroszczę Ci Agnieszko. Kiedyś też lubiłam sobie poukładać Ale mam nadzieję, że za parę lat znów będę miała taką możliwość
Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a):No i wiem już, że baklawa nie będzie moim ulubionym przysmakiem ...
no ale, że co? za słodkie, za bardzo syte, niedobre? Na oko wygląda - całkiem, całkiem