Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-)

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 20.11.2016 19:09

mervik napisał(a):....myszka....idzie jak burza z tą układanką...krzaczory się domaluje na ściance :mrgreen:

Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 20.11.2016 20:05

Mysza ciągle świętuje :papa: . :hearts:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 20.11.2016 20:22

tony montana napisał(a):No, gratulacje.... gratulacje
:papa:
Dzięki :mrgreen: ,
ale na trenerów mogłabym się z Gdańskiem zamienić ... :oczko_usmiech:

mervik napisał(a):....myszka....idzie jak burza z tą układanką...krzaczory się domaluje na ściance :mrgreen:
Jutro chyba skończę :oczko_usmiech:

piekara114 napisał(a):Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
Ja nie będę pokazywać palcem, kto się z relacjami ociąga ... :evil:

Potter napisał(a):Mysza ciągle świętuje :papa: . :hearts:
A zauważyłaś, że przegoniłam Cię w tabeli ... :oczko_usmiech:

Jutro ruszam dalej z relacją ... obiecuję :smo:
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 20.11.2016 20:26

Mysza nie poznaję Cię! zawsze byłaś taka pilna i obowiązkowa, a tu weekend mija a relacja leży odłogiem... i do tego sama się przyznałaś, że bawisz się puzzlami i chodzisz na mecze 8O
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 20.11.2016 21:30

mysza73 napisał(a):
piekara114 napisał(a):Z układanką idzie, ale z relacją coś się wlecze....
Ja nie będę pokazywać palcem, kto się z relacjami ociąga ... :evil:
Ja się nie ociągam... na najchętniej zimową porą pisze, a teraz taki wysyp relacji, że poczekam i wtedy zacznę...
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 21.11.2016 08:16

Widoczki na poniedziałkowy poranek przy kawce pierwsza klasa :lol:
Te ślubne zdjęcie przypomniało mi nasz tegoroczny urlop i ślub oraz sesję ślubną znajomych na Chorwackim Lokrum :wink:

Co do puzzli to zazdroszczę Ci Agnieszko. Kiedyś też lubiłam sobie poukładać :cry: Ale mam nadzieję, że za parę lat znów będę miała taką możliwość :lol:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 21.11.2016 10:53

Sara76 napisał(a):Mysza nie poznaję Cię! zawsze byłaś taka pilna i obowiązkowa, a tu weekend mija a relacja leży odłogiem... i do tego sama się przyznałaś, że bawisz się puzzlami i chodzisz na mecze 8O

:oops: :oops: :oops:

Beata W. napisał(a):Co do puzzli to zazdroszczę Ci Agnieszko. Kiedyś też lubiłam sobie poukładać :cry: Ale mam nadzieję, że za parę lat znów będę miała taką możliwość :lol:
Teraz kup takie dla dzieci i układają z dziewczynkami :mrgreen: , jak ich zarazisz, potem będą Ci pomagać ... bo moją Zuzia patrzy na mnie z politowaniem i nic a nic nie rozumie co mnie tak kręci :roll:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 21.11.2016 10:54

Kamienie w Antenie i Santorini na deser ... :oczko_usmiech:
ciąg dalszy :mrgreen:

Noooo doooobra ... jedziem dalej z tą Firą, bo zaczyna się robić nudno ... :roll:

Na czym to się zatrzymaliśmy ... aaaaa, na osiołkach :oczko_usmiech:

Tak jak już wspominałam, schodków jest 532 ... ale jaoś tak strasznie długo się po nich schodzi w dół ... :roll:
A do tego jest dość niebezpiecznie ... bo nikt po tych osiołkach chyba nie sprząta ... :evil:

Obrazek

Obrazek

Ale osiołki są śliczne :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widoki cały czas niezmiennie fajoskie ... :oczko_usmiech:

Obrazek

Obrazek

A tym kijem, to trzeba potraktować tego gościa co jedzie na tym osiołku ... :roll:
Obrazek

A ten to chyba jakiś szef wszystkich szefów ... :roll:
Obrazek

No i jesteśmy na dole ... :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Można popatrzeć na costy z poziomu nabrzeża ... :oczko_usmiech:
Obrazek

Obrazek

https://lh3.googleusercontent.com/gxebCkymRIoup1olM29WJxp8nc0E3N528BWem2a7Wjl2rQXdb2m0nnUPfN_1ggKMosXiqMB59jQO72xj4j4MewjSsUuHl6y1DHh5ksBpCzAhccx3S2UCXbSXdDA_OMcDHPx0npJg97GwaKQA1RT1kqAaaPym0sOXSWK1pjczLsrrE2bKt8dEdz_D4PMviHH-cABX5w_ZXgnT5t0bU--BhUqBQuFew0TjvtX5MTJ6DX0hweW9gHukm7azVbLN1PgjKLKzfNPal5jIfZJ78ZHOZEfGxgaIQiPGCj86UYPHK9OdqySIsrYkKEq1i-sFs9aSGY_QEUYLDnM4IdCBN4dJj7iGQMp4nrSlWXoPjtKexMVVzgWnaq9lU8OIeMR7ObFrpRRwoXSX17lBDgVy3b3P_SnXOXlGllpLqK-J2n74XzJTkWNR5PA4gJbc9ay6JZKZHe3mJKUwo2evA0t9QimAXjX0V1AcKCutyl8rTPNj1TOtYcQAA8Pd1WSyhyvS-WfuhfqZnMS-EvQbPT4vZk0DeJNpdOyB96GmrXS2VGY_DTmXAseWH26rteB7A1qO4_pc9Ca88HbQD4m_FlfdAUmt1sL5ZqiDnakccW2InmkxFxD-DRH2axoV1F6Lh9t8rtuTrmuTXN-ObUAQUteenIQzghfaTg=w800-h600-no

No a jekeśmy się już napatrzyły ... to zachciało nam się coś słodkiego ... :roll:
Obrazek

No i wiem już, że baklawa nie będzie moim ulubionym przysmakiem ... nie dałam rady i zostawiłam dwa kawałki :roll: , Potter z resztą też :oczko_usmiech:

W sumie żeby spalić te słodkości, to powinnyśmy zapychać na górę po schodkach ... ale nie miałam odwagi tego proponować ... :smo:

Wróciłyśmy kolejką - chyba 5 euro za osobę.
Obrazek

Obrazek

Zrobiło się już całkiem ciemno ... 8O :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i to tyle ... ale jeśli ktoś odczuwa niedosyt :smo: , to wrócimy tu jeszcze jutro :oczko_usmiech:

:papa: :papa: :papa:
Ostatnio edytowano 09.01.2019 13:28 przez mysza73, łącznie edytowano 1 raz
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 21.11.2016 11:12

mysza73 napisał(a):ale jeśli ktoś odczuwa niedosyt , to wrócimy tu jeszcze jutro

... ja odczuwam, ale do jutra to chyba wytrzymam ... :oczko_usmiech: ...
Pozdrawiam.
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 21.11.2016 11:12

mysza73 napisał(a):
Sara76 napisał(a):Mysza nie poznaję Cię! zawsze byłaś taka pilna i obowiązkowa, a tu weekend mija a relacja leży odłogiem... i do tego sama się przyznałaś, że bawisz się puzzlami i chodzisz na mecze 8O

:oops: :oops: :oops:

Beata W. napisał(a):Co do puzzli to zazdroszczę Ci Agnieszko. Kiedyś też lubiłam sobie poukładać :cry: Ale mam nadzieję, że za parę lat znów będę miała taką możliwość :lol:
Teraz kup takie dla dzieci i układają z dziewczynkami :mrgreen: , jak ich zarazisz, potem będą Ci pomagać ... bo moją Zuzia patrzy na mnie z politowaniem i nic a nic nie rozumie co mnie tak kręci :roll:

Taaa, starsza też popatrzy na mnie z politowaniem i co najwyżej te puzzle na tablecie sobie poukłada. A młodsza zje wszystkie jak popadnie :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Ale faktycznie muszę wrócić do tematu za jakiś czas :wink:

Ale co jak co z takiej ilości osiołków obie były by zachwycone ( może zapachy pomijając :oczko_usmiech: )

Pozdrawiam :papa:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 21.11.2016 13:55

Ja tylko dodam ze swej strony, że osiołki te to takie prawdziwe osiołki :smo: . Szły niepowiązane jeden za drugim swoim utartym szlakiem i zupełnie nie zważały czy stoisz na ich drodze czy też nie. No jak osły zupełnie :oczko_usmiech: . Ale słodkie były bardzo :D ...

Obrazek

A co do baklawy, to Mycha koniecznie chciała jej spróbować, mimo, że ostrzegałam, że nie przypadnie jej do gustu (no i słusznie, nie ma to jak poznać coś osobiście). Tyle, że na zdjęciu w menu były 3 kulki lodów i 1 kawałek tego powiedzmy ciasta, a przyniesiono nam odwrotnie - jedną kulkę lodów i kupę tego słodkiego do obrzydliwości czegoś :evil: .

Obrazek

A poza tym ... Thira nocą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ... To po prostu Thira nocą :hearts:

Obrazek

Obrazek
Mikeee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikeee » 21.11.2016 15:13

mysza73 napisał(a):No i wiem już, że baklawa nie będzie moim ulubionym przysmakiem ...

no ale, że co? za słodkie, za bardzo syte, niedobre? Na oko wygląda - całkiem, całkiem :wink:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 21.11.2016 17:19

Mikeee napisał(a):
mysza73 napisał(a):No i wiem już, że baklawa nie będzie moim ulubionym przysmakiem ...

no ale, że co? za słodkie, za bardzo syte, niedobre? Na oko wygląda - całkiem, całkiem :wink:

Ja tam bardzo ją lubię..

Potter Twoje zdjęcia nocnej Thiry super.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.11.2016 17:30

piekara114 napisał(a):Potter Twoje zdjęcia nocnej Thiry super.

Właśnie :papa:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 21.11.2016 17:53

ajdadi napisał(a):
piekara114 napisał(a):Potter Twoje zdjęcia nocnej Thiry super.

Właśnie :papa:

...lepiej wygląda niż za dnia :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Kamienie w Antenie i Santorini na deser :-) - strona 32
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone