Potter napisał(a):Janusz! Piwo przy najbliższej okazji .
Chętnie skorzystam
Potter napisał(a):Janusz! Piwo przy najbliższej okazji .
Wolałabym mieć takie, niż to co teraz mam za oknem ... i co miałam wczoraj ... i co będę mieć jutro ... i tak do kwietnia jakoś ... czyli pluchę i szarówęte kiero napisał(a):rozwalają mnie te greckie widoczki / ekspozycje jakie ludziska mają z tarasów, tylko czy im się nie nudzą
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Zarezerwowalas Pelo i NIC NIE powiedzialas????
Bo jeszcze biletów na samolot nie kupiłam i się z panią w apartmanie tylko wstępnie umówiłam ,
no przecież jakbym miała już wszystko pewne, to TOBIE bym powiedziała ... przecież
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):Zarezerwowalas Pelo i NIC NIE powiedzialas????
Bo jeszcze biletów na samolot nie kupiłam i się z panią w apartmanie tylko wstępnie umówiłam ,
no przecież jakbym miała już wszystko pewne, to TOBIE bym powiedziała ... przecież
Ja też liczę na informację... Czatujesz na lot do Aten? Sama patrzę, ale ceny nie ciekawe na razie.... Czy do Salonik?
mysza73 napisał(a): do mojej familii niecałe 290 euro w obie mańki, więc nawet ok