tiwa napisał(a):No to podejrzewam, że wylądujemy gdzieś koło ... Radomia
pzdr.
A to zależy czym przylecicie ... bo w Radomiu co prawda zrobili lotnisko, tylko o pasie startowym zapomnieli i mogą sttartować i lądować tylko maluśkie samolociki
Potter napisał(a):Każdy apartman miał tu swój basen . Stwierdziłyśmy, że to idealne miejsce na zlot Cromaniaków .
mysza73 napisał(a):tiwa napisał(a):No to podejrzewam, że wylądujemy gdzieś koło ... Radomia
pzdr.
A to zależy czym przylecicie ... bo w Radomiu co prawda zrobili lotnisko, tylko o pasie startowym zapomnieli i mogą sttartować i lądować tylko maluśkie samolociki
mysza73 napisał(a):tiwa napisał(a):No to podejrzewam, że wylądujemy gdzieś koło ... Radomia
pzdr.
Janusz Bajcer napisał(a):Potter napisał(a):Każdy apartman miał tu swój basen . Stwierdziłyśmy, że to idealne miejsce na zlot Cromaniaków .
Zlot Cromaniaków na Santorini
No w sumieMikeee napisał(a):
A Oia jest SUPER.
Tylko te bilety trochę drogie ... ale w wakacje podobno Saaby były pełnemarze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):tiwa napisał(a):No to podejrzewam, że wylądujemy gdzieś koło ... Radomia
pzdr.
Ja przylecę SF34 .
Taaaa ... teraz byś se lodowisko zrobiłaBeata W. napisał(a):Potter napisał(a):Każdy apartman miał tu swój basen . Stwierdziłyśmy, że to idealne miejsce na zlot Cromaniaków .
Pomysł popieram Ale generalnie taki basenik w domu też bym mogła mieć
Pozdrawiam
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Tylko te bilety trochę drogie ... ale w wakacje podobno Saaby były pełnemarze_na napisał(a):Ja przylecę SF34 .
Ja wiem czy drogie. Jeszcze w listopadzie lecę do Ciebie za stówkę .
mysza73 napisał(a):
Nasz kolejny cel to Akrotiri ... ale nie kamienie ofkors
Zanim jednak tam dojedziemy zatrzymujemy się w miejscu, z którego widoki są ... niczego sobie
mysza73 napisał(a):W środku nic szczególnego nie było, ale pani tak się ucieszyła na mój widok ... że kilka zdjęć zrobiłam
mysza73 napisał(a): W ogóle to był tam jakiś miuzej ... i Potter mnie do niego oddelegowała ... a sama postanowiła odpocząć
mysza73 napisał(a):Potter się wyleżała ... idziemy ...