mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
Czyli już decyzja zapadła?
Nocleg w Oi byłby bardzo fajny....
mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
mysza73 napisał(a):Przywiozłam sobie taki biały kamyczek ... i jeszcze czarny ... i czerwony ...
kkra napisał(a):Mysza napięcie to Ty potrafisz budować!
Cały czas szukam ... po całej Europiepiekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Moi też bez entuzjazmu podchodzą do Grecji ... ale jak pojadą i zobaczą, to zmienią zdanie ... mam nadzieję
Czyli już decyzja zapadła?
Jutro już raczej zajdzie ...ajdadi napisał(a):mysza73 napisał(a):... został nagrodzony oklaskami ...
To se na niego poczekam i tysz poklaszcze
Rozkład jazdy promów masz widzę w małym paluszkukulka53 napisał(a):Dopiero czwarta, do zachodu jeszcze chwilę
Ja się trochę cykałam czy mnie na lotniskach z tymi kamieniami nie cofną ...kulka53 napisał(a):mysza73 napisał(a):Przywiozłam sobie taki biały kamyczek ... i jeszcze czarny ... i czerwony ...
Myśmy widząc te białe ozdoby na dachach stwierdzili, że to z pewnością import z Chorwacji
Właśnie stamtąd mam sporo takich białych, ale czarne i czerwone (a nawet jeden brązowy i jeden ogromny pumeks ) przyjechały z Santorini. Wzięliśmy trochę... w końcu autem łatwiej
mysza73 napisał(a):I już ... przedstawienie zakończone ... rozlegają się oklaski ...
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):U nas będzie Grecja tylko jednak nie Korfu a Riwiera Olimpijska.
Wybierz Sithonię, na pewno lepsze od RO, ale nie to co Lefkada (RO i Lef. oceniam po zdjęciach)
mysza73 napisał(a):kkra napisał(a):Oia cudowna , nie będę orginalna wcale
a tych zdjęć bez ludzi bardzo Wam zazdroszczę:)
Ale wiesz ile trzeba było czekać na takie bezludne ...Beata W. napisał(a):Pisałam Ci kiedyś Agnieszko, że po Grecji będziesz miała problem gdzie na wakacje jechać
U nas będzie Grecja tylko jednak nie Korfu a Riwiera Olimpijska.
A masz coś konkretnego na oku? ...
Ba ja cały czas szukam ...
Najbardziej mi pasuje wyspa jakaś ... biała ... ale te promy już mniej mi pasują ...
Ps. Beata, czy ja jestem ślepa czy Ty jeszcze nie zaczęłaś relacji?