mysza73 napisał(a):....oceńcie, czy chcecie zobaczyć rozwinięcie ...
Pewności nie mam .
ale będę zaglądał.
pzdr
Potter napisał(a):Lidia K napisał(a):...No aż tak się nie ciesz. Cena nazad mieści się w połowie waszych kosztów latania. Nie wspominając o tym że jesteśmy mobilni, niezależni od tubylców, niczego nie musimy na miejscu dokupić, nie mamy żadnego braku baterii, ładowarek, kart, aparatów telefonicznych, ulubionych napojów, smacznego, zdrowego (dla mnie) jedzenia, ubrania, kosmetyków, ręczników, cieplejszych rzeczy, tabletek, przewodników, map i pewnie jeszcze wielu ważnych przedmiotów bez których trudno było przeżyć.
że jesteśmy mobilni - było
niezależni od tubylców - było ,
niczego nie musimy na miejscu dokupić, - było
nie mamy żadnego braku baterii, ładowarek, kart, aparatów telefonicznych, ulubionych napojów, smacznego, zdrowego (dla mnie) jedzenia, ubrania, kosmetyków, ręczników, cieplejszych rzeczy, tabletek, przewodników, map - było
i pewnie jeszcze wielu ważnych przedmiotów bez których trudno było przeżyć - było
Potter napisał(a):Gorzej było z Atenami. W centrum ceny kosmiczne, nieco taniej w okolicach placu Omonia, ale Mysza bała się, że ja tam zgwałcą. W miarę interesujące w okolicach portu w Pireusie, ale to z kolei codzienny dojazd metrem ok. 40 min.
Ciekawe co to za pudła?mysza73 napisał(a):Dochodzimy do Odeonu
mysza73 napisał(a):Partenon ... gdyby nie te rusztowania ...
Pewnie nie uwierzysz, ale odwiedzone kościoły mogę zliczyć na palcach ... jednej rękirysiek_r74 napisał(a):Kamienie, deser... jeszcze jakieś kościoły by się przydały
Zapisuję się i czekam na ciąg dalszy
Za to trochę powinnam się fochąć ... ale nie jestem obrażalskatiwa napisał(a):No, no, no , gwiazdy na tarasie trochę przyćmiły krajobraz Santorini .
Pewnie tak , a zachód słońca w Oii to już napewno ,tiwa napisał(a):Cały czas podejrzewam, że ta wyspa jest przereklamowana .
pzdr.
Potter napisał(a):Widok na Ateny z Akropolu ...
Potter napisał(a):... ograniczyłam się do urwania jednego z pasków u sandałka ... Od tej pory spacerowałam z majtającym się nieco bucikiem ku radości Myszy ...
Potter napisał(a):...
tiwa napisał(a):Cały czas podejrzewam, że ta wyspa jest przereklamowana .
Potter napisał(a):wzgórze Filocośtam
Potter napisał(a):Lycacośtam .... zgadnijcie czy mnie tam zaciągnęła
mysza73 napisał(a):Cena biletu łączonego z wejściem na Akropol