Mikeee napisał(a):mysza73 napisał(a): Co robi Potter?
chyba próbuje rozerwać kolejną spódnicę .
W każdym razie co by nie robiła - fajnie wygląda
Dobre
Potter napisał(a):Niech se jeszcze pozgadują .O co chodziło napiszemy w stosownym momencie, tj. jak zejdziemy z góry ...
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):...
Kolejnym punktem w naszym planie jest Pyrgos
Z przyjemnością łyknęłam odcinek .
Tym większą, że na tej wyjątkowej urody wyspie przespacerowałam się tylko uliczkami Oia i Firy.
mysza73 napisał(a):Żeby zrobić sobie zdjęcie w tym miejscu trzeba było mieć anielską cierpliwość .
Przed nami doszła tam grupka "skośnookich" turystów ... może Potter opisze jakie oni robią zdjęcia ... normalnie to było ponad moje nerwy
Wszystko się zgadzaLidia K napisał(a):mysza73 napisał(a):Żeby zrobić sobie zdjęcie w tym miejscu trzeba było mieć anielską cierpliwość .
Przed nami doszła tam grupka "skośnookich" turystów ... może Potter opisze jakie oni robią zdjęcia ... normalnie to było ponad moje nerwy
Na Santorini "skośnookich" turystów zagęszczenie rzeczywiście było spore, na dodatek są hałaśliwi, piszczacy, zawłaszczający cała przestrzeń wokół siebie.
W przeciwnym kierunku ... tam też byli ... inniLidia K napisał(a):Najprościej byłoby zmienić kierunek zwiedzania na przeciwny do ich kierunku.
Ja to w sumie mogę zaraz jechaćLidia K napisał(a):Co ciekawe dopiero na Santorini zwróciliśmy uwagę na ich paskudne zachowania. Ale i tak chętnie z Wami zwiedzam znajome miejsca i chętnie spędziłabym tam kolejny urlop (za kilka lat).