marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy.
Ty zacznij pisać relację, może to przechyli szalę

.png)
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy.
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy.
No zaczęłam. W notatniku.
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy.

.png)
mysza73 napisał(a):Ja się tak łatwo nie zniechęcam, ale ... wczoraj napisałam kolejny odcinek, nawet dwa razy
i wyleciał w kosmos jak kliknęłam "wyślij"
.
.png)
Ja postawię raczej na samolot ...piekara114 napisał(a): ... raczej będzie Grecja (Pelion, Epir lub Lefkada - oczywiście samochodem
dhmegi napisał(a):To na tym stadionie mogą być rozgrywane mecze siatkówkiOn wygląda raczej na stadion lekkoatletyczny. No ale dla chcącego nie ma nic trudnego.
, to i tu może być siatka
Trenerem jest beznadziejnym ... ale on uważa, że te wszystkie kompromitujące porażki, to wina zawodnikówdhmegi napisał(a):To Prygiel jest taki zły![]()
Fajnie, że nie tylko ja tak miałam ..dhmegi napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja się tak łatwo nie zniechęcam, ale ... wczoraj napisałam kolejny odcinek, nawet dwa razy
i wyleciał w kosmos jak kliknęłam "wyślij"
.
Mnie się też to zdarzyło w ostatnich dniach dwa razy. Napracowałam się solidnie przy wklejaniu zdjęć, ustawianiu kolejności no i oczywiście przy pisaniu tekstu. Kliknęłam "wyślij" i całą robotę szlag trafił. Tak się zdenerwowałam, że zrobiłam sobie przerwę od relacji.![]()

.png)

.png)
.png)
Potter napisał(a):To ja jeszcze wrzucę swoje trzy grosze.
Jak już napiszę i wkleję w okienku co tam miało być, to zanim kliknę "podgląd" lub "wyślij" zaznaczam cały wpis i robię CTRL C czyli kopiuj. Nawet jak notka poleci w kosmos, mam ja w pamięci, robię "odpowiedz" i wklejam.
.png)