marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy .
Ty zacznij pisać relację, może to przechyli szalę
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy .
No zaczęłam. W notatniku .
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja w tym czasie poszukam se czegoś na wakacje ... bo jakoś nie mogę się zdecydować Cro/Italia/Hellada
Załóż wątek, pomożemy .
mysza73 napisał(a):Ja się tak łatwo nie zniechęcam , ale ... wczoraj napisałam kolejny odcinek, nawet dwa razy i wyleciał w kosmos jak kliknęłam "wyślij" .
Ja postawię raczej na samolot ...piekara114 napisał(a): ... raczej będzie Grecja (Pelion, Epir lub Lefkada - oczywiście samochodem
dhmegi napisał(a):To na tym stadionie mogą być rozgrywane mecze siatkówki On wygląda raczej na stadion lekkoatletyczny. No ale dla chcącego nie ma nic trudnego.
Trenerem jest beznadziejnym ... ale on uważa, że te wszystkie kompromitujące porażki, to wina zawodników , zwłaszcza jednego se upodobałdhmegi napisał(a):To Prygiel jest taki zły
Fajnie, że nie tylko ja tak miałam ..dhmegi napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja się tak łatwo nie zniechęcam , ale ... wczoraj napisałam kolejny odcinek, nawet dwa razy i wyleciał w kosmos jak kliknęłam "wyślij" .
Mnie się też to zdarzyło w ostatnich dniach dwa razy. Napracowałam się solidnie przy wklejaniu zdjęć, ustawianiu kolejności no i oczywiście przy pisaniu tekstu. Kliknęłam "wyślij" i całą robotę szlag trafił. Tak się zdenerwowałam, że zrobiłam sobie przerwę od relacji.
Potter napisał(a):To ja jeszcze wrzucę swoje trzy grosze.
Jak już napiszę i wkleję w okienku co tam miało być, to zanim kliknę "podgląd" lub "wyślij" zaznaczam cały wpis i robię CTRL C czyli kopiuj. Nawet jak notka poleci w kosmos, mam ja w pamięci, robię "odpowiedz" i wklejam .