bzyq74 napisał(a):Ornontowice- zignorowanie stopu na przejeździe kolejowym:
Tam się prawie nikt nie zatrzymuje
sebak napisał(a):Znalazłem fotkę:
http://allegro.pl/rejestrator-samochodo ... 26113.html
W piątek kierunek Plejesac, dobry moment na przetestowanie kamerki:)
aro_40 napisał(a):Polecałbym czytanie ze zrozumieniem.
Jeśli chcesz się chwalić kamerką i dyskutować na jej temat, to zamieść filmik w takim miejscu, aby każdy mógł go obejrzeć bez konieczności podawania swoich danych Tobie...
Po drugie - skoro tu zamieściłeś wątek o kamerkach, to jak rozumiem tu chcesz o tym podyskutować. I ja nie widzę w tym nic złego. Pytanie po co zatem tam wymagane jest logowanie?Logowanie było, jest i będzie zabezpieczeniem przed intruzami, którzy bezkarnie chcieliby zaśmiecać forum bezsensowanymi informacjami oraz obrażać innych użytkowników.
Trochę zatem bezsensowne - skoro tu mamy dyskutować o kamerkach, to po co tam się logować??? Przed czym się zabezpieczać??? Dla mnie jest jasne: robisz sobie kryptoreklamę handlując na Allegro tymi kamerkami i potrzebujesz dane osób zainteresowanych, aby móc im wysyłać ofertki, choć piszesz że tak nie jest. No, ale papier jest cierpliwy i wszystko zniesie...
bzyq74 napisał(a):Nagrywam od 1,5 roku.
Najpierw miałem zwykła kamerką z zapisem 640x480 VGA - chińczyk na 60 $ - przesyłka z Chin
Od pół roku jeżdżę z Papago II - zapis HD 720i lub 1020i + GPS
Kilku przykładowych "mistrzów" poniżej:
Ornontowice- zignorowanie stopu na przejeździe kolejowym:
przecenili ją na 100aquavita napisał(a):Kupiłem w makro kamerke Omega za ok 180zł z kartą 2GB.
Niestety jakość, pomimo HD fatalna . Sprawdzoną, dobrej jakości zamierzam jednak kupić ...jak uznają reklamację w makro.
Ile razy w końcu można się stresować w którym miejscu zjechać w tej Słowenii aby nie wpaść na płatną autostradę , niby zawsze się udało , ale po co ten stres .a tak by sobie człowiek pooglądał i wiedział na 100%.
Tokis napisał(a):A czy policja uznaje te nagrania, jakbym np wysłał im film gdzie ktoś przede mną łamie przepisy i widać tablicę?
Nastepny z milicji,ludzie ogarnijcie sie ,co to sie dzieje ,nagle same spoleczniaki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi