To ja napisał(a):Uderz w stół itd. To było tylko moje luźne zdanie w tym temacie, taka opinia, czy Ty montujesz to co napisałeś, czy nie, ja mam to tam gdzie to piórko, jak tobie jest to potrzebne to możesz sobie zamontować jeszcze GLONASS, GLONASS, Beidou, DORIS, GNSS, kamerę termowizyjną, zestaw satelitarny i co tam jeszcze ludzkość wymyśliła.
Co chcesz mieć z urlopu też mnie nie interesuje, tylko jak widzę następnego rodaka wyposażonego w te cudeńka to sobie tak myślę, czy przejechanie 1000, czy 1500 kilometrów bądź co bądź po prostych i w miarę łatwych drogach, urasta do problemu Europy z czasów Krzysztofa Kolumba.
To ja napisał(a):Ciekawe, nawi, winieta, CB, kamerka, jeszcze brakuje piórka w d........ i podróż jak marzenie.
Ps.Bym zapomniał, u niektórych jeszcze telefon.
To ja napisał(a):Pytasz o fabryczne wyposażenie, czy o to wszystko co jest montowane przez użytkownika.
Zawsze fascynowało mnie jak rodacy jeżdżą według CB, a nie według przepisów, chociaż po za granicami naszego pięknego Kraju i tak dostają s...... i jeżdżą według przepisów, jakoś można.
Ps. Na zakończenie, ja, tobie Serce na wyciągniętej dłoni, a Ty w niego sztylet wbijasz.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi