FUX napisał(a):Trzeba było proponowane Prestigio brać; ekranik jest zamykany.
mam to Mio 358 od 4 dni i po tym czasie poza zaletami (jakość nagrywanego obrazu jak i dźwięku ok, uchwyt bajka łatwy montaż i demontaż, długi kabel i łatwość pociągnięcia go tak, żeby go nie było widać do tego są dołączone uchwyty więc to na plus, bo kabla praktycznie nie widać, ale kamera ma też swoje wady o których poniżej i chyba muszę się z Tobą FUX zgodzić bo to, że wyświetlacz się pali non stop to jest bez sensu i wkurza mnie strasznie ( i to jest według mnie wada tego rejestratora nr 1 która w moich oczach go dyskwalifikuje) kolejna (raczej upierdliwa)a której kompletnie nie rozumiem to całe to oprogramowanie dorzucone na płytce (wersja oszczędnościowa bo płytka malutka, jak i cały zestaw, nawet Mio kabelka miniUSB nie daje wiem że gówno nie pieniądze 15zł, ale wypadałoby dorzucić) po jakiego grzyba to dają i piszą że działa od WindowsXP, Vista, Windows7 i wyżej jak u mnie ani na WindowsXP, ani na 7 i Windows8 to badziewie nie chodzi, bo brak sterowników avi i mov?? istny szajs bo przez AllPlayera działa wszystko (niezależnie od systemu) więc sterowniki są, ale badziewiaste Mio Menager ich nie widzi i chce niewiadomo jakie, ale nic odebrałem 4 dni temu, więc zaczynam się zastanawiać nad odesłaniem i kupnem czegoś innego .
Alessandro u Ciebie chodzi cały ten menager, bez problemów czy też ściągałeś jakieś sterowniki jak tak to podrzuć linka skąd i jakie.