piekara114 napisał(a):To już nie mogę się doczekać widoku laguny od morza...no i jak wysoko się wspięłaś, bo jeśli dobrze pamiętam to do tarasu chyba nie...
Nigdzie się nie wspięłam
Spakowana? Fotkę zrób

.png)
piekara114 napisał(a):To już nie mogę się doczekać widoku laguny od morza...no i jak wysoko się wspięłaś, bo jeśli dobrze pamiętam to do tarasu chyba nie...

.png)
aga_stella napisał(a):piekara114 napisał(a):To już nie mogę się doczekać widoku laguny od morza...no i jak wysoko się wspięłaś, bo jeśli dobrze pamiętam to do tarasu chyba nie...
Nigdzie się nie wspięłamNoga mnie bolała, po równym mogłam chodzić, ale nierówności, chodzenie po kamieniach, a zwłaszcza góra, dół odpadło (nogę złamałam 10 lat temu i teraz postanowiła o sobie przypomnieć).
.png)
megidh napisał(a):No to musiał być ból (emocjonalny). Ty, która wleziesz w każdą dziurę, nagle zostałaś pozbawiona możliwości myszkowania. Szkoda dla Ciebie i dla nas, bo nie zobaczymy fotek.
No trochę raźniej było..png)
aga_stella napisał(a):Fotki będą, bo dwie osoby - szanowny małżonek i koleżanka byli sprawni![]()
aga_stella napisał(a):Małżonek koleżanki raczył sobie plucha rozwalić na schodach w pokoju (były jak szło się do łazienki), więc za kaleki robiliśmy razemNo trochę raźniej było.
.png)
megidh napisał(a):aga_stella napisał(a):Fotki będą, bo dwie osoby - szanowny małżonek i koleżanka byli sprawni![]()
Uff, to kamień z serca.![]()
No pięknie, pięknie. Tylko fotki się liczą![]()
No to nie byłaś osamotniona. W towarzystwie zawsze raźnie[j.

.png)
.png)
.png)
aga_stella napisał(a):Po paru krokach moją zwraca uwagę ładna i zarazem dziwna roślinka (chyba jest to gatunek endemiczny, bo takowe tam występują.
.png)
Lidia K napisał(a):aga_stella napisał(a):Po paru krokach moją zwraca uwagę ładna i zarazem dziwna roślinka (chyba jest to gatunek endemiczny, bo takowe tam występują.
Kapary, pewnie jadłaś takie malutkie ogóreczki.
Wiem takie pierwsze spotkanie z kwiatami a nie z owocami może zaskoczyć, spory delikatny i dziwny kwiat.
.png)
megidh napisał(a):aga_stella napisał(a):Taki był kolor wody (foka robiona ze statku w trakcie rejsu)
Ależ się tej foki naszukałam na tej fotce![]()
![]()
![]()
To chyba z przemęczenia (całe popołudnie przerabiałam maliny) zajarzyłam dopiero po chwili, że to chodzi o fotkę.
.png)
Jer napisał(a):Ja foki też nie zdołałem wypatrzeć
Podczas tego rejsu, chwilę po tej wielkiej dziurze w skale patrząc na wybrzeże można było zobaczyć taką kapliczkę.
Ktoś miał wiele zapału i determinacji, aby ją tam postawić.
.png)
Już nawet rozpakowanaaga_stella napisał(a):Spakowana? Fotkę zrób