MarDomi napisał(a):Wąwóz Samaria jest to nasze top 3 na Krecie.
A top 1 i 2 ?
Pozdrawiam
Buber napisał(a):A temat bardzo przydatny dla mnie - zachodnia Kreta chodzi po głowie ... po Rodos nabrałem apetytu .
Balos - piękne miejsce, przypomina mi nieco zdecydowanie skromniejsze Prasonissi na Rodos.
Dobry patent na zwiedzenie Samarii - czekam na widoki z wąwozu .
I dzięki za biblijne komentarze w mojej relacji .
MarDomi napisał(a):MARK1 napisał(a):MarDomi napisał(a):Wąwóz Samaria jest to nasze top 3 na Krecie.
1. Elafonisi
2. Balos
Pozdrawiamdangol napisał(a):Dla mnie Balos przed Elafonisi, dlatego w czasie tegorocznego wyjazdu planuję powtórkę Balos.dangol napisał(a):A Lutro... mam nadzieję, że zamiar zamieni się w czyn, dzięki czemu tu właśnie dotrzemy z buta po przejściu Aradeny, wówczas Loutro zobaczę nie tylko od strony morza.
MARK1 napisał(a):mnie bardzo zaciekawiła Twoja relacja dot. Turcji, dziś myślę, ciężko by ją było powtórzyć z uwagi na sytuację nad granicą z Syrią. Te rejony Turcji , które pokazałeś (szczególnie te dalsze) bardzo mnie zaciekawiły - super relacja
dangol napisał(a):O ile Aradena wypali, fotki z oczekiwania w Loutro na prom będą. A jak nie... pomęczę Chanią i tym, co się uda poza nią.
MARK1 napisał(a): zaraz ruszamy
ajdadi napisał(a):Jezeli kiedyś uda mi się zawitać na Kretę...to Samaria dla mnie będzie numerem jeden do "zaliczenia"