Piter_M napisał(a):Długo się zastanawiałem ile kalendarzy w tym roku zamówić.
W tamtym roku poszło 200 sztuk i zabrakło dla paru osób,
w tym roku postanowiłem zamówić 220 sztuk
i mam nadzieję, że wszystkie weźmiecie
Piter_M napisał(a):Zostało jeszcze 7 kalendarzy.
Piter_M napisał(a):elka21 napisał(a):Mój, już czeka w paczkomacie , ale jakoś mi dzisiaj było bardzo nie po drodze.
Myślę, że lepiej żebyś go odebrała, bo może za chwilę wrócić do mnie z powrotem.
stachan napisał(a):Piter_M napisał(a):Długo się zastanawiałem ile kalendarzy w tym roku zamówić.
W tamtym roku poszło 200 sztuk i zabrakło dla paru osób,
w tym roku postanowiłem zamówić 220 sztuk
i mam nadzieję, że wszystkie weźmieciePiter_M napisał(a):Zostało jeszcze 7 kalendarzy.
Coś mi się wydaje, że w tym tempie - pomimo zwiększenia ilości - kalendarzy jednak braknie...
elka21 napisał(a):Piter_M napisał(a):elka21 napisał(a):Mój, już czeka w paczkomacie , ale jakoś mi dzisiaj było bardzo nie po drodze.
Myślę, że lepiej żebyś go odebrała, bo może za chwilę wrócić do mnie z powrotem.
Kalendarz do Ciebie nie wróci. Jest już u mnie, i czeka na odpowiednią chwilę, aby zawisnąć na honorowym miejscu.
Oczywiście dziękuję bardzo, za Twój coroczny włożony trud w projektowanie, pakowanie i wysyłanie go do nas.
Stary Chorwat napisał(a):A co z moim?
Marcin25d napisał(a):To i ja się zapytam co z moim kalendarzem? Przelew zrobiony 21.11.2022 Tak zaglądam na forum i widzę kolejne listy wysłanych, a mnie niema ☹️
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko