Piter_M napisał(a):dids76 napisał(a):Żeby to było takie proste to Piterowi cała produkcję wykupił
Jakby co to zostało mi jeszcze 35 kalendarzy
To była sugestia dla didsa:)
Piter_M napisał(a):Zostały mi jeszcze 32 kalendarze
m@rek napisał(a):Piter_M napisał(a):Zostały mi jeszcze 32 kalendarze
Piter, może link do tego wątku należy umieścić w tych bardziej popularnych
np. taki nieśmiertelny: "objazd autostrady ...", żartowałem
pamiętam że ja trafiłem tutaj dopiero po kilku latach obecności na forum a informację o kalendarzu znalazłem przypadkiem
jestem pewien że chętnych byłoby więcej tylko trzeba poprawić "marketing"
pozdrawiam
papuga007 napisał(a):Janusz , ale jak ktoś wchodzi na forum i się nie loguje to nie widać tej wiadomości , moze faktycznie to jeszcze poprawić , co sądzicie o tym?
Piter_M napisał(a):papuga007 napisał(a):Janusz , ale jak ktoś wchodzi na forum i się nie loguje to nie widać tej wiadomości , moze faktycznie to jeszcze poprawić , co sądzicie o tym?
Jakby się dało coś poprawić to byłoby dobrze,
fajnie by było jakby się jacyś chętni jeszcze znaleźli.
Janusz Bajcer napisał(a):m@rek napisał(a):Piter_M napisał(a):Zostały mi jeszcze 32 kalendarze
Piter, może link do tego wątku należy umieścić w tych bardziej popularnych
np. taki nieśmiertelny: "objazd autostrady ...", żartowałem
pamiętam że ja trafiłem tutaj dopiero po kilku latach obecności na forum a informację o kalendarzu znalazłem przypadkiem
jestem pewien że chętnych byłoby więcej tylko trzeba poprawić "marketing"
pozdrawiam
Przecież jest ogłoszenie na głównej stronie - tylko widocznie szwankuje czytanie ....
forum/
labusm napisał(a):Tak sobie myślę że patrząc z punktu widzenia,, producenta" kalendarzy i jego w tym interesu należałoby w przyszłości konkurs fotograficzny zorganizować wcześniej, laureatów wyłonić wcześniej, ewentualne uwagi i wywody przeprowadzić wcześniej.
Zamówienia z przedpłatami zebrać i dopiero zamawiać kalendarze w drukarni . Ilość taka ile zamówień z ewentualnym lekkim zapasem dla spóźnialskich. Braknie, to trudno.
Cena jest mniej więcej znana więc można ustalić ją w przypadku mniejszej lub większej ilości wydruku ale taką żeby Piotr w żadnym wypadku nie był stratny . A jeśli z jakiegoś powodu mu zostanie bo cena spadnie lub ilość się jednak zwiększy to ja to przeżyję i myślę że inni raczej też.
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że mamy już luty a Piotr 30 kalendarzy którymi obwiesi sobie cały dom. Interes i chęć do dalszej organizacji żaden.
Jak będzie potrzeba to ja w imię solidarności jeszcze jeden kupię.
Niniejszym zamawiam jeszcze jeden kalendarz. Znajdę chętnego komu dam
Ktoś jeszcze zamawia??
PS. Zamówiłem, zapłaciłem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko