Janusz Bajcer napisał(a):Logo wg projektu 2017 było w innym miejscu
kalendarze-scienne-cro-pl-2017-t51494.html
Mikromir napisał(a):Bardzo ładny kalendarz. Cieszę się, że na stronie tytułowej zmieściło się dużo zdjęć, także tych, na które głosowałam. Zastanawiam się tylko, czy logo cro.pl (zresztą całkiem przyjemne) powinno być umieszczone na samych zdjęciach. Oczywiście musi być w kalendarzu na każdej stronie, ale jednak zajmuje kawałek każdej fotki - czy to konieczne, czy też można je przenieść np. obok / poniżej zdjęć? Nie mam w tej chwili starego kalendarza przy sobie, nie pamiętam jak było wcześniej. No chyba, że tak właśnie ma być.
KrisM napisał(a):projekt super, jedyna moja uwaga to do zdjęcia z października, które nie konweniuje z pozostałymi nie widokiem - ale formatem
Piter_M napisał(a):KrisM napisał(a):projekt super, jedyna moja uwaga to do zdjęcia z października, które nie konweniuje z pozostałymi nie widokiem - ale formatem
To jest jedyne pionowe zdjęcie i jakoś trzeba było go wkomponować, chciałem go tak ciachnąć żeby zrobiło się z niego poziome ale autor tego zdjęcia nie bardzo chciał się na to zgodzić.
Piter_M napisał(a):KrisM napisał(a):projekt super, jedyna moja uwaga to do zdjęcia z października, które nie konweniuje z pozostałymi nie widokiem - ale formatem
To jest jedyne pionowe zdjęcie i jakoś trzeba było go wkomponować, chciałem go tak ciachnąć żeby zrobiło się z niego poziome ale autor tego zdjęcia nie bardzo chciał się na to zgodzić.
Mikromir napisał(a):Piter_M napisał(a):KrisM napisał(a):projekt super, jedyna moja uwaga to do zdjęcia z października, które nie konweniuje z pozostałymi nie widokiem - ale formatem
Myślę, że jest ok, przycięte nie wyglądałoby już tak ciekawie, to właśnie palma i jej cień razem ładnie się komponują w całość.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko