Jozzy22 napisał(a):Też bym chciał dokonać wpłaty ale Piter nie odpowiadasz na maila
Już odpowiedziałem
TomKinS napisał(a):Zamieszanie jak zawsze, ale Piotr i tak ze wszystkim sobie poradzi i kalendarze dotrą przed Nowym Rokiem by dumnie zająć miejsce na ścianie.
Pozdrawiam.
Tomasz.
Piter_M napisał(a):Zamówiłem 50 sztuk kalendarzy z Wolnością i 50 sztuk z łódką w listopadzie.
Kosztowało mnie to trochę więcej ale przynajmniej te 50 sztuk nie będzie miało doklejki w listopadzie tylko będzie to normalny kalendarz.
Kalendarze z wolnością już się skończyły.
Teraz będę przyjmował zapisy, jeżeli zbierze się minimum 45 sztuk to będzie następny dodruk.
Kalendarzy z łódką jest jeszcze dostępnych 5 sztuk.
piekara114 napisał(a):Piter_M napisał(a):Zamówiłem 50 sztuk kalendarzy z Wolnością i 50 sztuk z łódką w listopadzie.
Kosztowało mnie to trochę więcej ale przynajmniej te 50 sztuk nie będzie miało doklejki w listopadzie tylko będzie to normalny kalendarz.
Kalendarze z wolnością już się skończyły.
Teraz będę przyjmował zapisy, jeżeli zbierze się minimum 45 sztuk to będzie następny dodruk.
Kalendarzy z łódką jest jeszcze dostępnych 5 sztuk.
Wyszło prawie 50:50
Fajnie, że nie będzie doklejki, tylko oryginał
Piter_M napisał(a):TomKinS napisał(a):Zamieszanie jak zawsze, ale Piotr i tak ze wszystkim sobie poradzi i kalendarze dotrą przed Nowym Rokiem by dumnie zająć miejsce na ścianie.
Pozdrawiam.
Tomasz.
Obawiam się że nie do wszystkich dojdą przed nowym rokiem, ale o tym za chwilę.
Janusz Bajcer napisał(a):Piter_M napisał(a):TomKinS napisał(a):Zamieszanie jak zawsze, ale Piotr i tak ze wszystkim sobie poradzi i kalendarze dotrą przed Nowym Rokiem by dumnie zająć miejsce na ścianie.
Pozdrawiam.
Tomasz.
Obawiam się że nie do wszystkich dojdą przed nowym rokiem, ale o tym za chwilę.
No to do kogo nie dojdą przed Nowym Rokiem
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko