labusm napisał(a):To i ja zamówię wersję z doklejką. Cena +3 zł ,czy nie bez znaczenia.
1 sztuka, wysyłam zamówienie mailem
Kalendarz z doklejką zamiast Wolności - 31 zł.
Kalendarz z Wolnością - 28 zł.
Piter_M napisał(a):
Kalendarz w tym roku wygląda tak:
Bartek1977 napisał(a):Witam serdecznie!
Również się cieszę, że mój Dubrovniczek jest na okładce...
Przegapiłem moment a tu już 4 strona wątku - mam nadzieje, że na 2 jeszcze się załapię...
To zabieram się za maila do Pitera!
Pozdrav
krakuscity napisał(a):Na kalendarzowej okładce widziałbym też zdjęcia Pitra_M (mimo , że znalazły się na dalszym miejscu) gdyż jako wykonawca kalendarza powinien być przynajmniej w ten sposób wynagrodzony.
Co Wy na to
Lub coś pokombinowaćPiter_M napisał(a):krakuscity napisał(a):Na kalendarzowej okładce widziałbym też zdjęcia Pitra_M (mimo , że znalazły się na dalszym miejscu) gdyż jako wykonawca kalendarza powinien być przynajmniej w ten sposób wynagrodzony.
Co Wy na to
Nawet o tym nie pomyślałem
Nie musi być tam mojego zdjęcia, a poza tym to musiałbym jeszcze czyjeś wywalić.
krakuscity napisał(a):Lub coś pokombinowaćPiter_M napisał(a):krakuscity napisał(a):Na kalendarzowej okładce widziałbym też zdjęcia Pitra_M (mimo , że znalazły się na dalszym miejscu) gdyż jako wykonawca kalendarza powinien być przynajmniej w ten sposób wynagrodzony.
Co Wy na to
Nawet o tym nie pomyślałem
Nie musi być tam mojego zdjęcia, a poza tym to musiałbym jeszcze czyjeś wywalić.
(niestety dopiero teraz o tym pomyślałem).
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko