Piter_M napisał(a):Doklejka czy druga wersja kalendarza
Te dodatkowe 3 zł. musi mi wystarczyć, i to jest właśnie na doklejkę ...
Jeśli dobrze rozumie, to Kalendarz z "doklejką" ma 14 stron
Piter_M napisał(a):Doklejka czy druga wersja kalendarza
piekara114 napisał(a):Właśnie jestem ciekawa czy ten Murter zwiśnie w tych kuchniach, gdzie teściowe kukają i pokojach córek
piekara114 napisał(a):Piter_M napisał(a):piekara114 napisał(a):Czasu jeszcze trochę jest.... Ciekawe co z osobami, które bardzo chciały kalendarz, ale Wolność im nie odpowiadała....
No jak to co ? Będą miały Twoje zdjęcie w listopadzie
Właśnie jestem ciekawa czy ten Murter zwiśnie w tych kuchniach, gdzie teściowe kukają i pokojach córek
Piter_M napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Piter_M napisał(a):.Tylko się tak zastanawiam czy nie drukować specjalnie drugiej wersji kalendarza
Czyli zgodnie z wcześniejszym pytaniem o taką techniczną możliwość
Techniczna możliwość zawsze była, ale później mogło by się okazać, że zostałoby mi ze 30 kalendarzy, których nikt by mi nie zapłacił.
A teraz jak widzę zamówienia to wiem więcej i się na razie zastanawiam.
Doklejka czy druga wersja kalendarza
Te dodatkowe 3 zł. musi mi wystarczyć, i to jest właśnie na doklejkę ... ale oryginalny kalendarz lepiej by wyglądał, czyli druga wersja, muszę to jeszcze przemyśleć ... tak, żebym nie wtopił
Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a):Piter_M napisał(a):piekara114 napisał(a):Czasu jeszcze trochę jest.... Ciekawe co z osobami, które bardzo chciały kalendarz, ale Wolność im nie odpowiadała....
No jak to co ? Będą miały Twoje zdjęcie w listopadzie
Właśnie jestem ciekawa czy ten Murter zwiśnie w tych kuchniach, gdzie teściowe kukają i pokojach córek
Zawiśnie bez wątpienia. Przynajmniej w kuchni, bo córka ma już greckie koty. Będzie miło przypominał o piekarze114 i zachęcał do snucia wakacyjnych planów, gdy wokół szaleć będą jesienne wichry i chłody.
Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a): zdjęcia już na pierwsze odcinki wybrane.... ale teraz taki wysyp relacji, że chyba jeszcze chwilę poczekam....
Nie zwlekaj, dawaj, dawaj prędko! Ja czekam.
piekara114 napisał(a):Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a): zdjęcia już na pierwsze odcinki wybrane.... ale teraz taki wysyp relacji, że chyba jeszcze chwilę poczekam....
Nie zwlekaj, dawaj, dawaj prędko! Ja czekam.
Ale chyba już Halkidiki z planu wypadło? Chyba, że znowu jakaś zmiana, to będę się czuła zobligowana...
Janusz Bajcer napisał(a):Piter_M napisał(a):Doklejka czy druga wersja kalendarza
Jeśli dobrze rozumie, to Kalendarz z "doklejką" ma 14 stron
Mikromir napisał(a):Piter_M napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Piter_M napisał(a):.Tylko się tak zastanawiam czy nie drukować specjalnie drugiej wersji kalendarza
Czyli zgodnie z wcześniejszym pytaniem o taką techniczną możliwość
Techniczna możliwość zawsze była, ale później mogło by się okazać, że zostałoby mi ze 30 kalendarzy, których nikt by mi nie zapłacił.
A teraz jak widzę zamówienia to wiem więcej i się na razie zastanawiam.
Doklejka czy druga wersja kalendarza
Te dodatkowe 3 zł. musi mi wystarczyć, i to jest właśnie na doklejkę ... ale oryginalny kalendarz lepiej by wyglądał, czyli druga wersja, muszę to jeszcze przemyśleć ... tak, żebym nie wtopił
Czy w związku z tymi wątpliwościami - przesyłać już kasę, czy jeszcze nie? Tzn. czy podana kwota może ulec zmianie, czy już nie, niezależnie od opcji jaką wybierzesz?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko