Widzę, że do mnie jeszcze nie puściłeś przesyłki, więc jeśli to jeszcze możliwe, to proszę o jeszcze jeden kalendarz w tej samej przesyłce.
Napisz, czy zdążyłam i jeśli tak, to zrobię przelew.
Piter_M napisał(a):dhmegi napisał(a):Piter_M napisał(a):Niestety nie bardzo opłacało mi się robienie dodruku
na trzy zamówienia nie dostałem wpłaty
i aktualnie zostało mi 14 kalendarzy.
No nieciekawie się porobiło.
Ludzie są jednak niepoważni. Nie wywiązanie się przez nich z wcześniejszego zobowiązania zakupu naraziło Cię na straty i na pewno czujesz się wykorzystany.
Czy jest jakiś sposób, aby te straty zmniejszyć.
Może wśród tych, którzy zapłacili są osoby z tego samego miasta. Wtedy można by wysłać kalendarze jedną przesyłką i w ten sposób zaoszczędzić na opłacie pocztowej na poczet Twoich strat. Osoba, na której adres wysłałbyś kalendarze mogłaby pozostałym przekazać kalendarze już osobiście.
Jeśli jednak nie ma takiej możliwości, to może trzeba dokonać jakiejś dopłaty ?
A może ktoś będzie miał jakieś inne propozycje.
Jeden zapłacił więc teraz zostało mi 13 kalendarzy.
dhmegi napisał(a):Widzę, że do mnie jeszcze nie puściłeś przesyłki, więc jeśli to jeszcze możliwe, to proszę o jeszcze jeden kalendarz w tej samej przesyłce.
Piter_M napisał(a):dhmegi napisał(a):Widzę, że do mnie jeszcze nie puściłeś przesyłki, więc jeśli to jeszcze możliwe, to proszę o jeszcze jeden kalendarz w tej samej przesyłce.
Tak, zdążyłaś, już odpisałem na tego maila.
Piter_M napisał(a):Taramut napisał(a):Piter,
Propozycję wysłałem na priv
pozdrawiam
Pomysł nie jest zły, ale myślę że nie będziemy kombinować bo teraz
zostało mi tylko 7 kalendarzy
CroTisiU napisał(a):ps
Przykro mi że niektóre osoby się nie wywiązały może na następny rok pobieraj zaliczki w wysokości 50%od ceny kalendarza przy wpisie na listę na dodruk a jeśli dodruk nie dojdzie do skutku to odeślesz np naklejkę cro.pl na autko ale nie będziesz stratny
Pozdrawiam serdecznie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko