Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):W związku z opcją Pitera teraz mam problem: bo chcę kalendarz z Wolnością, ale w to miejsce mogłoby się pojawić moje zdjęcie.....
Muszę pomyśleć.....
Zamów dwa
Zamówiłam 3
Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):W związku z opcją Pitera teraz mam problem: bo chcę kalendarz z Wolnością, ale w to miejsce mogłoby się pojawić moje zdjęcie.....
Muszę pomyśleć.....
Zamów dwa
amatus1 napisał(a):Piotrze chciałbym zamówić kalendarz z dopłatą ale również donowic naklejkę na autko z nickiem bo w zimę planuje wymieni c na inne:)Czy jest możliwość w jednej przesyłce to załatwić?
Piter_M napisał(a):amatus1 napisał(a):Piotrze chciałbym zamówić kalendarz z dopłatą ale również donowic naklejkę na autko z nickiem bo w zimę planuje wymieni c na inne:)Czy jest możliwość w jednej przesyłce to załatwić?
Tak, oczywiście jest taka możliwość
ale nie dobijaj mnie naklejką z nickiem, zamów lepiej bez nicka
Tak w ogóle to się już zastanawiam żeby zrezygnować ze sprzedaży naklejek z nickiem
amatus1 napisał(a):Piter_M napisał(a):amatus1 napisał(a):Piotrze chciałbym zamówić kalendarz z dopłatą ale również donowic naklejkę na autko z nickiem bo w zimę planuje wymieni c na inne:)Czy jest możliwość w jednej przesyłce to załatwić?
Tak, oczywiście jest taka możliwość
ale nie dobijaj mnie naklejką z nickiem, zamów lepiej bez nicka
Tak w ogóle to się już zastanawiam żeby zrezygnować ze sprzedaży naklejek z nickiem
taka piekną z nickiem mi zrobiles, wszystkim sie podobała, taka oryginalna, jedyna w swoim rodzaju:) dwa latka na autku i dalej sie trzyma jak nowa, mam prosty nick:). no cóz jak nie dasz rady to bede musiał wytrzymać z bez:)
piekara114 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):W związku z opcją Pitera teraz mam problem: bo chcę kalendarz z Wolnością, ale w to miejsce mogłoby się pojawić moje zdjęcie.....
Muszę pomyśleć.....
Zamów dwa
Zamówiłam 3
Piter_M napisał(a):.Tylko się tak zastanawiam czy nie drukować specjalnie drugiej wersji kalendarza
piekara114 napisał(a):Ciekawa jestem jak stosunek tych kalendarzy się ułoży?
Janusz Bajcer napisał(a):Piter_M napisał(a):.Tylko się tak zastanawiam czy nie drukować specjalnie drugiej wersji kalendarza
Czyli zgodnie z wcześniejszym pytaniem o taką techniczną możliwość
Piter_M napisał(a):piekara114 napisał(a):Czasu jeszcze trochę jest.... Ciekawe co z osobami, które bardzo chciały kalendarz, ale Wolność im nie odpowiadała....
No jak to co ? Będą miały Twoje zdjęcie w listopadzie
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko