maniust napisał(a):Nic mnie dziś tak nie cieszy jak nowiutki kalendarz Cro.pl na ścianie
Piter_M napisał(a):Tylko tak sobie myślę ... mogłeś się wstrzymać z tym pokazywaniem nowego kalendarza wydrukowanego za darmo ... Ty już szpanujesz nowym kalendarzem a inni będą musieli czekać jeszcze ze 2 tygodnie.
maniust napisał(a):Jeśli kogoś uraziłem tym szpanem że kalendarz już u mnie wisi na ścianie to przepraszam , nie miałem nawet najmniejszego zamiaru nikogo tym urazić.
Jeśli to złe że człowiek się z czegoś cieszy , to przepraszam jeszcze raz...........
Piter_M napisał(a):Nie wiem czy kogoś uraziłeś ... chyba nie
andeo napisał(a):Nie tylko Twoja żona ma możliwość drukowania takiego kalendarza,pewnie wielu innych użytkowników też taką ma ,a jednak tego nie robi .No mnie się nie podoba to co zrobiłeś ,sorry .
maniust napisał(a):Czasem chyba lepiej siedzieć cicho.....
maniust napisał(a):... mam taką możliwość wydrukowania kalendarza samemu , bo moja kochana małżonka pracuje w studiu graficznym , zresztą pytałem kiedyś ją czy by nie zrobiła innym Cromaniaków , ale stwierdziłem jednak że nie będą ci wchodził w paradę , bo twoje kalendarze są śliczne.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko