Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Monte Christo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monte Christo » 25.06.2004 00:13

26.VI.04 do 16.VII.04 ! a gdzie to wielka niewiadoma :)) hehe na pewno na poludnie :) moze Hvar a moze Makarska :> sam nie wiem
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 25.06.2004 00:59

Dziś na starcie stają:
25.06 czesław Katowice - Vinisce k.Trogiru
25.06 saturn3 Zgorzelec - Zadar, Vir (Toyota Corolla)
25.06 Mniejszy Rabka - Hvar (Ford Focus-czerwony)
25.06 Madzia Poznań - Primosten
25.06 bob99 Warszawa - Zaton (Skoda Octavia-srebrna)
25.06 Ryszard K. Gdańsk - Krk (Peugeot-srebrny)
25.06 cytryna Bydgoszcz - Zadar
25.06 MOJA PACZKA - do Poreća (3 auta - niestety bez nas :cry: )
W związku z ostatnią linijką - smutek głos mi odbiera a żal, że nie jedziemy - serce ściska.
Echhh....
Darkol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkol » 25.06.2004 06:16

I jeszcze ja się dopiszę.
Trasa Warszawa-Ciovo.
Wyjazd w nocy z 12 na 13 sierpnia. Nocleg nad Balatonem. Grafitowy Peugeot 306.
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie lub na miejscu.
Darek.
slawekk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekk » 25.06.2004 09:24

A ja poproszę o pomachanie 24 lipca i przywitanie 7 sierpnia.
Srebrna Renia Thalia (z logo oczywiście). Docelowo Hvar.

Pozdrowienia
monisiak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monisiak » 25.06.2004 21:02

Witam wszytkich po raz pierwszy, chociaz od dawna sledze tematy i juz znam co niektorych :D
Bomba pomysł tez sie musze przylaczyc:
jade 28. 07-05.08 najpierw Hvar, drugi tydzien okolice Dubrownika, gdzie dokladnie - ten temat dopiero dojrzewa ale juz niedlugo...
Pozdrawiam tych co wkrotce jada i czekam na tych co niedlugo wracaja :papa:
monisiak
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monisiak » 25.06.2004 21:05

acha, prawdopodobnie granatowa vectra
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 25.06.2004 22:45

Przed chwilką pożegnałam Niezawodnego.
"Odjeżdża" z tego forum.
Chce nie wrócić.
To forum wciąga. Nie oprze się chęci zajrzenia na "stare śmieci" i wróci, wróci... .
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A Gajus to pewnie dobrze nie oglądał meczu - dopakowywał swoje autko. Nie napisał, czym jedzie.Ale to nie ważne! Ważne, że JEDZIE!! A "z nim" wyruszają:
26.06 Gajus.ems Oleśnica - Sv. Juraj k.Senja, Peljesac
26.06 conewka Warszawa - Korcula (Toyota Corolla-kombi)
26.06 topi Lublin - Sevid
26.06 Monte Christo Kielce - Hvar lub Makarska
Conewko! Trzymaj się!
A Diego M. - zamiast kierunek:Hiszpania - wybrał HR.
Pozdrawiam!
Wszystko, co zobaczycie - to Wasze! Doładujcie swoje akumulatorki. Wszak jak wrócicie - lato jeszcze potrwa... Przywieźcie ze sobą wrażenia i wspomnienia, dużo wrażeń i wspomnień!
:papa: :papa: :papa: :papa:
Ostatnio edytowano 26.06.2004 13:44 przez a to ja, łącznie edytowano 1 raz
conewka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) conewka » 26.06.2004 05:44

Dzieki za pożegnanie"a to ja", długo czekałam na ten moment, aż jak to przecudnie ujął Volumen nasz zawiadowca machnie chorągiewką, trzymam się dobrze, jeszcze tylko polecę do roboty zrobić dobre wrażenie (bo do pracy to już dziś natchnienia nie mam :D ), i wieczorem startujemy :papa:
Ty też się nie dawaj :lol: !!! trzymam kciuki :wink:
Ewa
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 26.06.2004 07:06

Start już 2 lipca, nie mogę się doczekać, a z uwagi na mój pierwszy wyjazd do HR chciałbyum się podzielić moją propozycją na przejazd ewentualne uwagi będą mile widziane :wink: .
Start 2 lipiec ok 20:00 z Bydgoszczy, kierunek południe Wrocław ,Kłodzko, Boboszów, Brno, Znojmo (wolnocłówka), Wiedeń, Graz Maribor, Zagrzeb, Karlovac, Slunj, Plitvice - nocleg
3 lipiec - Plitwickie Jeziora zwiedzanie parku - nocleg
4 lipiec rano Udbina, Knin, Sinj, Split, wzdłuż Jadranki, Podgora, może dalej Peljesac?
Zresztą sam nie wiem może zachaczyć o Węgry?
A może w dwa autka ?
:idea:
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 26.06.2004 07:09

Leo napisał(a):, Znojmo (wolnocłówka),
tylko po ci ci "wolnocłówka" bez wolnego cła ? teraz ceny tam są takie same jak w supermarkecie
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 26.06.2004 07:33

a to ja napisał(a):A Gajus to pewnie dobrze nie oglądał meczu - dopakowywał swoje autko. Nie napisał, czym jedzie.Ale to nie ważne! Ważne, że JEDZIE!! A "z nim" wyruszają:

Hejka ATOJA, dzieki !
Za ok 3 h odpalam swój pojazd / srebrna astra clasic, srebrny box nad dachem, na tylniej szybie widoczny żółto niebieski napis "CRO.PL -gajus.ems", za mną będzie jechał kolego bordowa skoda fabia/
Trochę zmieniłem plany i tak zamiast SENJA kieruje sie pod Zadar do mjsc SUKOSAN / myśle , że będę tam jutro ok 8 rano/ na camp OLIVIA.Mam nadzieję spotkać tam VOLUMENA z którym jestem umówiony. Po 2-3 dniach kieruje sie jardanką na PELJESAC , camp PAPRATNO, nastepnie mjsc ŻULIANA na Peljesacu, camp SUNCE, ŻULIANA, bądż VUCINE. Ok 14-15.07. powrót do kraju z noclegiem na Węgrzech.
Może uda mi sie gdzieś po drodze spotkać CONEWKĘ, MONTE CHRISTO i innych.
Co do NIEZAWODNEGO, też mam nadzieję ,że wszystko będzie OK !
Jadę, mam nadzieję że na forum poprawi się atmosfera / tez trochę niekiedy "podgrzałem atmosferę", emocje, za co przepraszam formułowiczów !
Komu w drogę temu czas / małzonka rzuca mi przez ramie, abym nie zapomniał zabrać ze sobą kompa, oczywiście żartuje, jak tylko będe miał możliwość to nadam coć z CRO/
GAJUS
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 26.06.2004 07:37

zakupy jak zakupy natomiast chodzi mi o cały kompeks który ma ciekawą architekturę i jest gdzie oko zatrzymać. Zgadza się?
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 26.06.2004 07:38

Leo napisał(a):zakupy jak zakupy natomiast chodzi mi o cały kompeks który ma ciekawą architekturę i jest gdzie oko zatrzymać. Zgadza się?
JAK NAJBARDZIEJ :!: pozdr.
Leo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leo » 26.06.2004 07:56

Gajus.ems napisał(a):
a to ja napisał(a):

Po 2-3 dniach kieruje sie jardanką na PELJESAC , camp PAPRATNO, nastepnie mjsc ŻULIANA na Peljesacu, camp SUNCE, ŻULIANA, bądż VUCINE. Ok 14-15.07. powrót do kraju z noclegiem na Węgrzech.
Może uda mi sie gdzieś po drodze spotkać CONEWKĘ, MONTE CHRISTO i innych.
GAJUS

Również będę na Peljesacu Zuljana (chyba napewno :D ), Więc będę szukać 8O srebrnej Astry może się spotkamy.
Do zobaczenia i szczęśliwej podróży Tobie i wszystkim wyjeżdzającym.
Pozdr
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 26.06.2004 08:13

a to ja napisał(a):Przed chwilką pożegnałam Niezawodnego.
"Odjeżdża" z tego forum.
Chce nie wrócić.
To forum wciąga. Nie oprze się chęci zajrzenia na "stare śmieci" i wróci, wróci... .
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A Gajus to pewnie dobrze nie oglądał meczu - dopakowywał swoje autko. Nie napisał, czym jedzie.Ale to nie ważne! Ważne, że JEDZIE!! A "z nim" wyruszają:
26.06 conewka Warszawa - Korcula (Toyota Corolla-kombi)
26.06 topi Lublin - Sevid
26.06 Monte Christo ? - Hvar lub Makarska
Conewko! Trzymaj się!
A Diego M. - zamiast kierunek:Hiszpania - wybrał HR.
Pozdrawiam!
Wszystko, co zobaczycie - to Wasze! Doładujcie swoje akumulatorki. Wszak jak wrócicie - lato jeszcze potrwa... Przywieźcie ze sobą wrażenia i wspomnienia, dużo wrażeń i wspomnień!
:papa: :papa: :papa: :papa:

Dzięki <a to ja> ja jestem wierny od 5 lat Cro i chyba mało się w tym zmieni , już powoli przygotowuję się do wyjazdu,zostało jeszcze ubezpieczenie,trochę<prowiantu>,euro i skk-opal astra II combi granatowy :lol: :hut:

pzdr :papa: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone