Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 17.06.2004 18:34

A To Ja! Chciałabym, aby mistrzostwa Europy trwały do połowy sierpnia, bo wtedy byłaby jasność, kto?kiedy?czym? aż do naszego wyjazdu! :D
Ale i tak wiem,że mam szansę paru "zakręconych" spotkać na Hvarze między 14 a 28 sierpnia! I to dzięki Tobie :D Nie lub tego futbolu, oj, nie lub!!!! :lol:
Pionier1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pionier1 » 17.06.2004 19:38

No extra ja też chcę. 9 lipca Podaca - Zaostrog Fiat Brawa zielona
Pozdrawiam
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 17.06.2004 20:53

a to ja napisał(a):Dziś machamy na pożegnanie dla:
18.06 cezarix Olsztyn - Razanac k.Zadaru
18.06 SylwiaS Szczecin - Korczula,Split
18.06 tomek30 Szczecin - Baśka Voda(?)
18.06 Dorota P. Zielona Góra - Istria
18.06 fido2001 Kraków - Korcula lub Peljesac (Ford Fiesta-czerwony)
18.06 Magda_206 Warszawa - Makarska, Poreć (Peugeot 206)
18.06 Les 16 Rybnik - Sevid (Daewoo Lanos-niebieski)

Nie wszystkie wpisy w tym kalendarzu mają potwierdzenie.
Zbierałam je przy okazji, "chodząc" po forum.

Z tych, którzy jadą jutro (patrz wyżej) nie znam nikogo (nie mieliśmy jak dotychczas okazji :) ). Jak wrocą - to...nadrobimy zaległości!
Zdaje się, że będą musieli dołączyć do ekwipunku kalosze :lol: , solidne kurtki przeciwdeszczowe i ... swetry :? . Chyba że w Chorwacji "jest pogoda"!
W "ekipie" jadącej 25.06 w "bliską okolicę siebie" - znalazło się kilka osób, które próbują umówić się na spotkanie "na miejscu".
:papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
P.S:Dziękuję WSZYSTKIM za wyrazy uznania :D. Może nie wpadnę w samouwielbienie :wink: :lol:
Pozdrawiam wszystkich jadących jutro!
(sertan,setran czy sretan put? :lol: )

Czuję się, jak na wielkim, zaczarowanym dworcu. Kolejni cromaniacy cierpliwie czekają na swoich peronach na zgodny z rozkładem jazdy ich termin wyjazdu, a niezmordowany zawiadowca w osobie A TO JA daje sygnał do odjazdu swoim magicznym lizakiem pozdrawiając odjeżdżających i prosząc o zajęcie miejsc następną grupę.
Odliczam cierpliwie godziny i minuty wypatrując sygnału dla mnie. I powiem wam: niezwykle miłe to czekanie, zwłaszcza kiedy ma się takiego ZAWIADOWCĘ.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 17.06.2004 21:01

zaczarowany dworzec napisał volumen -magia zaczęła działać dzieki a to ja,życie jest piękne,chorwacja też
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 17.06.2004 23:09

"0" magii - kilka liczb:
Na forum "wpada" nawet ok. 300 postów dziennie.
Co to będzie, jak ktoś wróci po dwutygodniowych wojażach i tu zajrzy?
8O :roll: :lol:
Dobrej nocy...
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 18.06.2004 19:35

zalogował się magicznie cezarix,który powinien juz byc w drodze
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 18.06.2004 20:51

Dziś silniki rozgrzewają:
19.06 volumen Oświęcim - Sukosan (Suzuki Swift-zielone)
19.06 Mirek S. Wrocław - Ljubac k.Zadaru (Ford Focus kombi-srebrny)
19.06 fantom Wrocław - ok.Zadaru
19.06 Piotr Gról Ostrołęka - Pag:Powljana (Mazda-biała)
Nareszcie wydostaniecie się ze strefy zimna nad Polską. Obyście do tego zimna zatęsknili (w chorwackich upałach).
"Zestaw Mac Gyver'a" zapakowany?
Jakieś fajne kawałki do słuchania "w drodze" ?
A volumen to pewnie jakąś książkę wrzucił do walizy :wink:. Może nadrobisz zaległości "w tym temacie"... ?
Niedługo zobaczysz niebo nad Chorwacją (w pogodne dni tak samo niebieskie, jak te, nad Oświęcimiem...)
I poczujesz, że TO JEST TO...
"Żyć - nie umierać..."
No to ... szerokiej drogi !
P.S: Zapomniałam o machanku...
:papa: :papa: :papa: :papa:
Ostatnio edytowano 18.06.2004 21:10 przez a to ja, łącznie edytowano 1 raz
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.06.2004 20:59

a to ja napisał(a):A volumen to pewnie jakąś książkę wrzucił do walizy :wink:. Może nadrobisz zaległości "w tym temacie"... ?
Niedługo zobaczysz niebo nad Chorwacją (w pogodne dni tak samo niebieskie, jak te, nad Oświęcimiem...)
I poczujesz, że TO JEST TO...
"Żyć - nie umierać..."
No to ... szerokiej drogi !

No, teraz mogę jechać, semafor poszedł w górę :D
Kaszanka, smalec i gorące kubki zapakowane (żeby mi tylko nie wystygły). No i oczywiście jakieś czytadło. Zdecydowalem się na Pratchetta i Pilipiuka, ale pewnie wrócą nienaruszone :D
Zona się moczy (w wannie), dzieciak śpi, a ja... mezc oglądam. Jutro, 6 rano wyjazd.
Do zobaczenia za 3 tygodnie. :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 18.06.2004 21:09

volumen napisał(a):Do zobaczenia za 3 tygodnie. :papa: :papa: :papa: :papa: :papa:

Volumen:ok.300 postów x 21 dni = 8O
Jak wrócisz - już się do nas nie dokopiesz :lol: :lol: :lol:
P.S: Sprawdź, czy pilot wycieczki się nie rozmoczył w wannie:wink:. Bo kto będzie trzymał mapę na kolanach i mówił :" na tym skrzyżowaniu zjazd w lewo, potem na trzecich światłach w prawo, itd"...
Na razie!
Dorota
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 18.06.2004 21:11

Trzymaj się "wielki" człowieku...szerokiej drogi, słoneczka w "ukochanej", cieplutkiej wody....i wracaj do nas zdrów....

a cha ..... niezapomnij o browarku :D :D :D , ...bo za 3 tygodnie się upomnę :D :D :D

Pzdr
Bruno
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.06.2004 21:17

Bruno napisał(a):Trzymaj się "wielki" człowieku...szerokiej drogi, słoneczka w "ukochanej", cieplutkiej wody....i wracaj do nas zdrów....

a cha ..... niezapomnij o browarku :D :D :D , ...bo za 3 tygodnie się upomnę :D :D :D

Pzdr
Bruno

Bruno. U mnie słowo droższe piniendzy :D
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 18.06.2004 21:21

a to ja napisał(a):P.S: Sprawdź, czy pilot wycieczki się nie rozmoczył w wannie:wink:. Bo kto będzie trzymał mapę na kolanach i mówił :" na tym skrzyżowaniu zjazd w lewo, potem na trzecich światłach w prawo, itd"...
Na razie!
Dorota

Dzięki że przypomniałaś. "pomarszczyła" się tak w tej wodzie, że przez chwilkę myślalem, że teściowa mi się w wannie pluska.

P.S.
Całe szczęście, że z matmy zawsze byłem słaby i nie wiem ile mnie postów omiaja :D
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 20.06.2004 17:19

Jarocin ( niedaleko poznania) - Zadar lub Split

4 lub 5.07 - 16 -18.07

Renault Megane 1,6 z klimą

Bardzo dobra robota tylko wtedy jeszcze nie wiedziałem gdzie pojade.

pozdro
Karol
Kam&Jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kam&Jac » 20.06.2004 17:45

a to ja, jesli mozesz to przestaw nasz wyjazd na okres od 21.07 do 03.08 - niestety ktos poprzestawial nam plany ;(
pozdro
ZDZISŁAW
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZDZISŁAW » 20.06.2004 22:56

I nas dopiszcie do rozkładu jazdy -ZDZISŁAW-LEGNICA-1.09-15.09- Baśka Woda lub Brela-czerwony Citroen Berlingo. :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone