Sorki,ale ciezki dzien w pracy i banka.
Pzdr.
Bruno napisał(a):
07-30.08 Bruno Bydgoszcz-Primosten-Hvar-Żuliana (peugeot 106-zielony)
Pzdr
tez bym ale wiesz...............
No to możemy się przypadkiem spotkać. Moje plany na ten rok to Peljesac od 10 do 24.07. Jedziemy na 2 samochody srebrna Honda i granatowy Passat z Rzeszowa.IŻYK napisał(a):najprawdopodobniej po raz drugi Zuliana lub pobliże na Peljesac 2 tygodnie pomiedzy 18.07 -09.08 z Rzeszowa ( fiat siena kolor siena-ceglasty )
Mik32 napisał(a):Powitanko -a to ja-, za kilka minutek wybieram się z drugą połowa cezarixa na big zakupki ( papciu do Cro ), jutro lecimy po 22 do Cro-Razanac, kurteczki i parasole zostawiamy w domku, dzis przeglądałem pogodę- rejon Zadaru temp. od 27 st.- do 30 st. w niedzielę. W sobotę nocka w Bratysławie a w niedzielę od rana prosto do Razanac i wieczorkiem ............pierwsze nurkowanie oraz Tankowanie.........jadą trzy rodzinki-razem 10 osób..............FORD FOKUS KOMBI+Audi 80 B4 wylatuje z Olsztyna, FORD FOKUS KOMBI wylatuje z Brodnicy aaaaaaaa potem razem z usmiechem do Cro.
Ps. a to ja. kapitalna robota ,dostaniesz medal
A wszyscy po niedzieli co bedą na terenie Cro, razem kibicujemy z Chorwatami przeciw Angolom Siemanko
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko