Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wazwie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) wazwie » 12.08.2004 23:33

A mnie nie ma 8O

Wyjazd z Olsztyna 15.08 lub 16.08 - I tydzien wyspa Krka II tydzien Rovinj lub Porec no oczywiscie trza wstapic do Wenecji .
Pierwszy raz jade w ciemno - Boże dopopmóż
Opel ASTRA II - ciemna zielen metalik - bez klimy :nice:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 13.08.2004 07:39

W czerwcu byłem od 5 w drasznicach koło Podgory ale nie zostałem uwzględniony atoja w twoich notatkach bo ...byłem chyba za wcześnie...:):)hihihiAle obszerna relację na forum zamieściłem!!!!
Natomiast drugi wyjazd to:moje kochane Igrane!!! Wyjzd 18 - 26 września2004.Bielsko, fiat punto
pozdrowionka
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 13.08.2004 11:46

Witam, a raczej na dwa tygodnie się żegnam!

Dzisiaj wyjeżdżam więc mimo, iż do Chorwacji ruszam w niedzielę to dzisiaj już jadę w trasę - najpierw do Zakopanego. A docelowo chyba Tucepi (tak jak we wcześniejszym opisie), albo Hvar albo Primosten. Jedziemy oplem astrą combi, granat z bagażniczkiem dachowym. W Zakopcu dołączają do nas znajomi - czarna skoda octawia. Rejestracje lubelskie. Także jeśli ktoś nas spotka na trasie to obowiązkowo ma pomachać!!! :papa:

Do zobaczenia!!!
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 13.08.2004 12:45

Meeg - wyjeżdża .
Slapol - wrócił ... i przekopuje się przez tonę postów od jego ostatniej wizyty :wink: :lol:
Pozdrawiam serdecznie
aga.mac
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga.mac » 13.08.2004 14:07

Ja jeszcze dwa dni i w niedzilę 15.08 rano ruszam. Na początek Orasac i Dubrownik, póxniej chyba Ciovo - będe szukać wszystkich, ktorzy tam maja być. Jadę czarną Toyotą Corollą z Poznania.
Do zobaczenia gdzieś na wakacjach - Agnieszka z Poznania :papa:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 13.08.2004 17:44

14.08 zoohha Górny Śląsk - Stari Grad
14.08 arek1000 Gdańsk - ?

Zoohha!
Składanka z muzyką "na drogę" - gotowa?
Pilotka wycieczki - obcykana z mapą?
Komórka - zroamingowana i doładowana kasą + energią elektryczną?
Załoga autka - przeliczona?
Machanko zrobione?
Cel podróży - obrany! A więc podjeżdżaj na START !
I ... DO ZOBACZENIA!!!
Trzymaj się ! Wczasuj i wypoczywaj ! A potem ... wracaj do nas !
:papa: :papa:
papec
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) papec » 13.08.2004 22:02

tez jade jutro Katowice - Hvar ok 16 bordowe polo moze kogoś spotkam na trasie jade przez slowacje - austrie itp itd
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.08.2004 23:53

a to ja napisał(a):Meeg - wyjeżdża .
Slapol - wrócił ... i przekopuje się przez tonę postów od jego ostatniej wizyty :wink: :lol:
Pozdrawiam serdecznie

Dokładnie a to ja ..próbuję troche poczytać....ale najpierw muszę trochę odpocząć po urlopie...bo jak tu iść tak od razu do pracy :?: :?: :lol:
Również pozdrawiam.
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 13.08.2004 23:56

slapol napisał(a):
a to ja napisał(a):Meeg - wyjeżdża .
Pozdrawiam serdecznie

Dokładnie a to ja ..próbuję troche poczytać....ale najpierw muszę trochę odpocząć po urlopie...bo jak tu iść tak od razu do pracy :?: :?: :lol:
Również pozdrawiam.

Jak byś był na swoim to byś od razu szedł do pracy.A tak to obijanko pourlopowe :wink: Masz na to 2 dni.Nie wiecej.Potem :twisted:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 14.08.2004 21:40

15.08 Pawełek Katowice - Podgora (VW Bora-czarny)
15.08 meeg Zakopane - Tucepi, Hvar lub Primosten
15.08 AniaWarszawa Warszawa - Karlobag
15.08 wazwie Olsztyn - Krk, Rovinj (Opel Astra II-ciemnozielony metalik)
15.08 aga.mac Poznań - Orasac,Dubrownik,Ciovo(Toyota Corolla-czarna)

:papa: :papa: :papa: :papa: :papa:

Meeg - od wczoraj poza domem. Jutro pożegna kapiące soczystą zielenią Tatry (pod Rysami jeszcze w ten czwartek leżał śnieg) i zamieni ten widok na kamieniste zbocza chorwackich gór .. leżące tuż nad nie do uchwycenia niebieskim jadranem...
Dwa w jednym :D .
Wszystkim życzę nie zakorkowanej, szerokiej i ciekawej drogi (jadąc po raz n-ty tą samą trasą zawsze jest coś nowego do wypatrzenia).
Na razie!
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 15.08.2004 21:17

Żegnam wszystkich :papa:
Zaraz idę spać bo za parę godzin zaczynam swoją pierwszą wyprawę do Chorwacji.
Pozrdawiam wszystkich wyjeżdżjących jutro, szreokiej drogi i do zobaczenia za 2 tygodnie :boss:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 15.08.2004 22:18

Stefek napisał(a):Żegnam wszystkich :papa:
Zaraz idę spać bo za parę godzin zaczynam swoją pierwszą wyprawę do Chorwacji.
Pozrdawiam wszystkich wyjeżdżjących jutro, szreokiej drogi i do zobaczenia za 2 tygodnie :boss:

16.08 Stefek Kościan - ok.Makarskiej (VW Passat kombi-srebrny)

:papa:

Ach, Stefku!
Ubiegłeś mnie najpierw, a teraz ... pewnie już śpisz (albo myśl o wyjeździe nie daje Ci zasnąć :lol: ).
Najpierw chciałam pożegnać rodzinkę z Antwerpii (realniej już się nie dało :papa: )- jutro bladym świtem wracają do domu.
Potem - powitałam u siebie dwóch młodych "facetów" (9 i 13 lat). Właśnie pakujemy torby i wyskakujemy jutro całą rodziną (2+4dzieci) na dwa dni na jeziora - odpocząć po tłoku z nadbałtyckich plaż :lol: .
Jak będzie fajnie - zabawię tam dłużej ... .
Więc ... też się pożegnam.
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 18.08.2004 21:10

18.08 many Bydgoszcz - Zadar/Hvar (Opel Vectra-oliwkowosrebrny)

Hej, many!
Wyjeżdżasz pewnie dziewiętnastego, rano ...
Przed czy po wschodzie słońca ... ? :)
Myślałam, że nie zdążę Ci pomachać. Ale zdążyłam ... .
To NA RAZIE !
Zjedzona przez komary a to ja.
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 19.08.2004 12:26

juz pisalem ze 100 razy ale powtorze: srebrny passat B5 z ogrzewaniem (haaaa) 20 sierpnia - 31 sierpnia a moze kilka dni dluzej. Jade ja (31) z moja panna (20). CRO-PL na szybie obowiazkowo. w sprawie ewentualnych spotkan pisac na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo bede co jakis czas na miejscu zbieral. Jedziemy od splitu po dubrovnik pod namiot bez zaklepanego miejsca. Do zoba na miejscu :)
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 19.08.2004 12:32

oczywiscie jestesmy chetni do zrobienia jakiejs kulturalnej flaszeczki - chetni do umowienia sie - pisac na maila to podam telefon. Wypatrujcie wedkarza na wiecznym kacu w zelonej czapeczce z daszkiem :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Kalendarz wyjazdowy - ZESTAWIENIE - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone